BALERINA SAD SVE PRIZNAJE: Evo u kakvoj je stvarnoj vezi sa Nenadom Čankom!
Foto: Pink Promo I Fonet Božidar Petrović

Romansa

BALERINA SAD SVE PRIZNAJE: Evo u kakvoj je stvarnoj vezi sa Nenadom Čankom!

Stars -
Napolju me čeka momak. On je moj vitez, a Staniju ne volim zato što ga je pomenula pre neki dan, otkrila je Miloševićeva

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, iako ima 55 godina, očigledno ima nešto čime zavodi mlade devojke. Balerina i učesnica “Farme” Jelena Milošević još jedna je nizu onih koje su se upecale na njegov šarm, i to više ne krije.

"Napolju me čeka momak. On je moj vitez, a Staniju ne volim zato što ga je pomenula pre neki dan", otkrila je balerina, koja se pre nekoliko dana posvađala sa starletom koja je otkrila sa kim je Jelena u vezi."Onanija je pre tri nedelje iznela informacje iz spoljnog sveta i rekla da ja napolju imam mafijaša, a reč je o Nenadu. Ti nemaš prava da pominješ Čanka", siktala je tada Miloševićeva, koja se očigledno sada opustila i rešila čitavoj naciji da predstavi svog dragog.Jelenina majka Spasenka bila je raspoložena da priča za novine, ali se njen stav se naglo promenio kada je shvatila da je pitanje u vezi sa Čankom. Zbunjena i usplahirena, potpuno se zapetljala i brzo odgovorila."Ne bih ja to da komentarišem. Ne, ne, zaista ne bih. Molim vas, ne bih da pričam o tome", rekla nam je Spasenka za Alo i spustila slušalicu.

Foto Kurir
Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track