RIJALITI UNIŠTIO BRAK PEVAČU: Alena sa Farme ostavila žena!
Foto: Printskrin

Popularnost važnija od žene i dece

RIJALITI UNIŠTIO BRAK PEVAČU: Alena sa Farme ostavila žena!

Stars -
Pevač je pristao da uđe u šou TV Pink i uprkos molbi supruge da ne odlazi od kuće jer imaju malu bebu, spakovao je kofere i otišao na imanje u Lisoviću

Alena Mukovića, učesnika „Farme“, napustila je žena, koja se sa ćerkom Lanom iselila iz zajedničkog stana i vratila kod svojih roditelja! Ona ne može da mu oprosti što je ostavio samu sa bebom da bi on uz pomoć rijalitija gradio karijeru.Kako saznaje Kurir Stars, pevačeva nevenčana supruga Ana Malezović pre nekoliko dana spakovala je kofere i napustila porodični dom u Novom Sadu, u kom je živela sa Mukovićem, zbog medijskog pritiska kom je bila izložena otkad je njen muž na „Farmi“. Kako navode izvori bliski pevaču, Ana se protivila da Alen uđe u rijaliti, imali su prepirke koje traju od letos, kada ga je produkcija pozvala na pregovore, ali on je smatrao da je to najbolje za njihovu porodicu i njegovu karijeru.

- Ana je bila protiv njegovog ulaska u „Farmu“ i znam da je bila ljuta kada je prelomio i rešio da ode. Sve vreme je pričao kako je to dobro za njih, za njegovu karijeru, a i finansijski uslovi su mu odgovarali. Međutim, nju je povredilo to što je samo gledao sebe i ostavio je samu sa bebom - priča izvor i dodaje da Alenova supruga veoma teško podnosi medijski pritisak kom je trenutno izložena.- Sklonila se kod roditelja jer više nije mogla da podnese da je novinari zovu i zvone na vrata. Promenila je i broj telefona.

Ona nije javna ličnost, niti to želi da bude i sve ovo joj teško pada.Kurir Stars je uspeo da stupi u kontakt sa pevačevom suprugom, koja nam je potvrdila da je izašla iz stana u kom je živela sa Alenom.- Tačno je, ostavila sam ga jer je i on ostavio mene i bebu samu. Teško mi je. Iznenadila sam se što je tako odlučio jer je veoma vezan za dete. Još uvek nisam sigurna da li ćemo se pomiriti kada izađe sa „Farme“, pošto je tamo otišao uprkos mojoj molbi. Ako ostane veran i ne napravi neku glupost, razmisliću - iskrena je bila Ana.Alen Muković i Ana Malezović već nekoliko godina su u vanbračnoj zajednici i imaju ćerku Lanu (19 meseci).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track