JOŠ JEDNA GOLUBOVIĆEVA LOVAČKA PRIČA: Ubio sam policajca zbog klinca iz kraja
Foto: Printskrin

Zaprepastio farmere

JOŠ JEDNA GOLUBOVIĆEVA LOVAČKA PRIČA: Ubio sam policajca zbog klinca iz kraja

Stars -
Žestoki momak ispričao je još jednu situaciju iz svog žestokog života i zaprepastio sve prisutne

Kristijan Golubović okupio je nekoliko farmera u kuhinji i ponovo počeo da priča svoje životne priče. Ovog puta setio se kako su on i njegovi prijatelji navodno ubili policajca zbog klinca iz kraja.

Kako Golubović kaže, sedeo je u kafiću i čekao prijatelje da se vide posle dužeg vremena. Došao je Jaguarom koji je '93. godine platio 21.000 maraka, parkirao ga ispred a onda je naišao klinac kog poznaje iz kraja. Tu počinje sve.

"Zdravo care, mogu li da pozajmim auto da odem samo do kafića sa devojkom. Da dođem tamo sa njim, parkiraju mi ga i kada izađem opet sednem u njega i dovezem. Samo hoću da pokažem da vide da imam jaguara", prenosi Golubović reči koje mu je dečak uputio.

Naravno, on je pristao da svoj novi auto pozajmi klincu koga tako reći i ne poznaje.

"Odlazi u kafić i policajac na ulazu mu kaže da devojka može da uđe jer mu se sviđa a on ne može. Dečko se tu pobuni i policajac ga udari. Dolazi mali autom kod mene sa šljivom. Društvo i ja jedemo i pijemo, normalna atmosfera ali kada smo ga videli svi smo ustali i krenuli prema kafiću", objašnjava Kristijan i nastavlja priču nešto žešće:

"Dolazimo do tog policajca koji mi govori da se sklonim a sve vreme drži metak u cevi. Ja detene znam ali policajcu kažem da izađe napolje i pitam ga što je dirao dete. Držim sekiru zamahnutu i kažem ako za 30 sekundi ne puca, ja ću njega udariti. Ja na 28. sekundi zamahnem, bacim sikiru, okrznem njega malo a on opali pištolj i pogodi me pored uveta, odere mi sve ovo ovde", govori Golubović i pokazuje deo u koji je pogođen.

Nakon što je policajac opalio pištolj, nastao je pravi haos. Tada su se umešali i ostali Kristijanovi prijatelji i došlo je do kobnog ishoda.

"Ovi moji ga zgrabe i ubijemo ga. Svi smo dobili zatvor, ja 9 meseci. Taj klinac je na sudu rekao da nije hteo da neko pogine zbog njega, da je hteo samo malo da se pohvali autom. Ja tu nabijem do 9 godina zatvora", zaključuje žestoki momak a svi koji su ga slušali ostali su u čudu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track