MAJKA MILJANE KULIĆ: U Nišu svi znaju da je Nemanja ubica životinja!

Zna se da je pevač poznati nasilnik

MAJKA MILJANE KULIĆ: U Nišu svi znaju da je Nemanja ubica životinja!

Stars -
O učesniku „Parova“ u rodnom mestu odavno kruže priče da je osoba koja muči životinje, a glas o tome proneo se i do centra južne Srbije

Folk pevač Nemanja Nikolić odavno je poznat po mučenju životinja, a poslednjih dana to je glavna tema u njegovom rodnom mestu Doljevcu.To je za Kurir Stars rekla Marija Kulić, majka učesnice „Parova“ Miljane Kulić, koja kaže da je i ranije čula priče o tome, budući da je Doljevac na samo nekoliko kilometara od Niša, gde žive Kulići.Zlostavljač- Ceo Doljevac zna da Nemanja zlostavlja i bije jadne životinje. Svi meštani o tome pričaju odavno, a sada i više, otkako je u „Parovima“. To je mala sredina, ne može se ništa sakriti, a on je sam sebe ukopao jer je javno ispričao šta je radio i tako je potvrdio glasine. Ja sam bila šokirana kako je on hladnokrvno u rijalitiju opisao kako je bio nemilosrdan prema mačkama i psima! Posle se pravdao da je to Miljana izmislila, a svi smo čuli da se hvalio da je tukao psa i polomio mu rebra, a da je mačku držao zatvorenu u kavezu danima bez hrane i vode - priča Marija i kaže da su i njene komšije nakon tog Nikolićevog priznanja u „Parovima“ kako je mučio mačku i psa pričale o njemu kao o nasilniku i nekome ko je poznat u tom delu Srbije kao osoba koja mrzi i ubija životinje.- Čula sam da on ima odgajivačnicu pasa i da psi žive u veoma lošim uslovima, nehumanim. Nisam videla, ali su mi rekli ljudi koji su išli tamo i bili zgroženi kad su videli te bokseve sa psima. Dakle, ima pse, gaji ih, a ujedno ih mrzi, u stanju je da se iživljava nad njima do smrti i time se hvali javno na televiziji?! Tu nešto nije u redu - kaže Kulićka.S druge strane, supruga pevača Nemanje Nikolića Slađana za Kurir Stars kaže da ne želi da se upušta u polemiku s majkom Miljane Kulić, ali da u potpunosti podržava svog muža.- Jeste zatvorio mačku u kavez, ali to je bilo kad je bio dete, imao je pet godina. A što se tiče psa, jeste ga udario, ali tek kad je pas napao njega. Nemanja nikad ne bi zlostavljao životinje jer je on plemenit čovek, a u raspravu s porodicom Kulić uopšte ne želim da se upuštam - rekla je Slađana.TužbaMeđutim, njen suprug će nakon izlaska iz vile „Parova“ morati da se upusti u raspravu sa zakonskim organima, budući da je Udruženje za borbu protiv zlostavljanja životinja podnelo krivičnu prijavu protiv pevača.- Zgroženi smo načinom na koji ova osoba opisuje svoja zlodela i osećajem maltene uživanja u trenutku izvršenja, a koja se pri tom deklariše kao odgajivač rasnih pasa. Upravo zbog ovakvih izjava jednog „ljubitelja životinja“ u javnosti veoma smo zabrinuti - saopštili su iz udruženja.

Preti i Kulićima HOĆE DA SE OBRAČUNA S MILJANINIM OCEM!Nemanja Nikolić je u „Parovima“ u stalnom sukobu s Miljanom Kulić, a pre nekoliko dana joj je zapretio da će doći u Niš da se obračuna s njenim ocem.- On je jedna budala, ko se njega plaši! Bolje mu je da ne dolazi kod nas, prvo će morati sa mnom da se obračuna. Ne smem ni da zamislim šta bi bilo kad bi samo pipnuo mog muža, koji je bivši bokser i inače ima slabe živce. Ma Nemanja je ušao u „Parove“ s namerom da se zakači s Miljanom jer on ništa drugo ne zna osim da peva, igra karte i kocka se. Kako bi on drugačije opstao u rijalitiju! - rekla je Miljanina majka Marija Kulić za Kurir Stars.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track