OTKRIVAJU SE Gabrijela: Hteo si porodicu da ostaviš zbog mene Semir: Gadna si mi, dr**o jedna!

Pale teške uvrede

OTKRIVAJU SE Gabrijela: Hteo si porodicu da ostaviš zbog mene Semir: Gadna si mi, dr**o jedna!

Stars -
Između bivših ljubavnika padaju teške reči ali se polako i otkriva istina o njihovom odnosu

Od kada je Semir Džanković ušao u rijaliti Farma, Gabrijela ne može da se smiri. Sve vreme pokušava da se posvađaju, da ga ocrni kod žene i da otkrije šta se to dešavalo između njih dvoje.

Naravno, Džanković to ne priznaje i sve vreme govori da je Bugarka jako loš čovek i da je ona medijima prodala lažnu priču o njihovoj vezi.

Dok je novi ukućanin sedeo u dvorištu sa još nekoliko farmera prišla je Gabi i počeli su da se prepucava.

"Ne veruj mi ništa, ti me dovoljno znaš, nemoj da mi veruješ", govorila mu je ona kroz osmeh.

"Brate, ti si mnogo loš čovek. Ti si jedna velika nula", govorio je Semir a Gabi je dodala da ne može da bude lošija od njega i da nema potrebe da ne pričaju jer su završili sve što su imali.

"Mi ništa nismo ni imali", negodovao je Semir.

"U pravu si, samo smo radili zajedno. Ali neću da te pustim zato što si gad. Ne razumeš igru, meni i tebi postavljaju ista pitanja", govorila je ona a onda je Semir poludeo i počeo da se dere.

"Slušaj me bre kretenu jedan, ti si bre dala u novine ono, pi*ka ti materina", urlao je on a Gabi je onda zapretila da ako hoće da se svađaju i vređaju njoj nije problem.

"Od sada pa do kraja pričam sve što imam pa ćemo da vidimo dokle ćemo doći", pretila je Gabi i krenula prema Semiru. On je sve vreme išao u nazad i nije želeo da mu se ona približi.

"Nemoj da me diraš, gadna si mi stvarno. Beži", govorio je on što je Gabi očigledno uvredilo pa ga je pljunula.

"Pa dobro, što si bio sa mnom? Ti da si meni bitan ja ne bih bila sa ovim čovekom", rekla je misleći na Rada koji je pokušavao da spreči ovu svađu.

"Otela si muža svojoj najboljoj drugarici", rekao je Semir dok je Gabi dodala da ona njegovu ženu ne poznaje, čime su i potvrdili da je između njih ipak nešto bilo.

"Ti moju ženui ne poznaješ? Kuku", kroz smeh je govorio Semir i dodao:

"Ti vređaš moju inteligenciju duže vreme ali ne znaš koliko si glupa. Misliš da nema pametnije od tebe! Ja nisam naivan, ja sam povređen zbog priče koju si dala u novine. Ti si devojka koja ide od jednog do drugog. Droljo jedna."

"Ti si nivo koji kaže svojoj bivšoj da je drolja, a ako jesam drolja, što si bio sa mnom", zapitala se pvačica a onda je Semir prokomentarisao da je njemu porodica najvažnija u životu što je zasmejalo Pejčevu.

"Tebi je porodica bitna? Eee ljudi moji, njemu je porodica bitna. Što si bio sa droljom onda? Zbog drolje si hteo porodicu da ostaviš za dlaku", odala je ona a Semir je sve vreme poricao tu priču i govorio da ona nije ni crno ispod nokta za njegovu ženu.

"Imam sve poruke, pozive, ne brini. Meni je tebe žao. Ti si ovde ušao da na kontu stare priče napraviš karijeru. Kakav si ti muškarac kad si ušao u rijaliti sa svojom bivšom devojkom. Priznaj u kameru da me voliš i da ćeš ovde na Farmi da umreš zbog mene", govorila je Gabrijela ali joj je Semir onda začepio usta.

"Kako ti je bilo u Smederevskoj Palanci kada si pevala sa Pinkovim zvezdama", pitao je on a onda je Gabi zaćutala na nekoliko sekundi, očigledno joj nije bilo prijatno a zatim mu tražila da objasni o čemu priča. Pevač joj je rekao da će ćutati sve dok ona ne pretera, a onda će da progovori.

"Što ne staneš i priznaš ljudima da me voliš. Priznaj ženi da me voliš. Sanela, tvoj muž me voli doživotno", pričala je Bugarka a onda ju je Rade uhvatio i uneo u kuću. Uveo je u spavaću sobu i nije joj dao da izađe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track