NEMAJU LEBA DA JEDU: Milići na Farmu ušli da skrpe kraj s krajem
Foto: Printscreen

Teško žive

NEMAJU LEBA DA JEDU: Milići na Farmu ušli da skrpe kraj s krajem

Stars -
Nije on došao ovde u stotoj godini zato što voli farmu i što je njemu sve ovde lepo da po ceo dan kopa kao konj, već zato što oboje žive teško, rekao je Lepi Mića

I dok svakodnevno farmeri u živom programu pričaju kako su na imanje u Lisoviću ušli zbog igre, Lepi Mića rešio je da demantuje takve navode pojedinih takmičara.

Naime, nakon što su Suzana i Milić Vukašinović izgubili mesečni honorar zbog kršanje pravila, pevač je pred svim ukućanima rekao da oni nemaju od čega da žive i da to što ne poštuju pravila skupo plaćaju."Nemaju ‘leba da jedu i sada treba sve da izgube zbog njihovih gluposti koje čine kako bi bili zanimljivi. Od čega oni žive, to znam samo ja odlično i kako im je u spoljašnjem svetu. Nije on došao ovde u stotoj godini zato što voli farmu i što je njemu sve ovde lepo da po ceo dan kopa kao konj, već zato što oboje žive teško. Znam odlično da ne može da skrpi kraj s krajem. Oni su ovde zbog nagrade, a ne zato što žele da budu i što uživaju da rmbače. Znam vrlo dobro njegovu situaciju, prvi bih skočio da je upravu, ali ovoga puta uopšte nije", objasnio je Lepi Mića.

Na šta je Vukašinović i dalje tvrdio da je ljubav između njega i Suzane jaka i da niko ne može da im zabrani da spavaju zajedno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track