(VIDEO 18+) KIKI VELIČANSTVENI: Ne zna za sramotu! Ovo su sve Golubovićeve akcije sa ženama na Farmi
Foto: Damir

Od jedne do druge

(VIDEO 18+) KIKI VELIČANSTVENI: Ne zna za sramotu! Ovo su sve Golubovićeve akcije sa ženama na Farmi

Stars -
Ovom žestokom momku izgleda da nikada nije dosta žena i akcije, evo šta je sve uradio za mesec i po na imanju

Kristijan Golubović je od samog ulaska u rijaliti Farma privukao pažnju svih žena. Na samom početku glumio je vrednog radnika koji se bori za imanje, ali je vrlo brzo posustao i prepustio se uživanju sa ženama. On ide od jedne do druge ali ni one se ne bune.

Prva koja je priznala da je zaljubljena u njega je Jasmina Medenica. Trčala je svaki dan za njom, on uopšte nije obraćao pažnju dok su se ostali farmeri smejali.

Na samom početku bio je sa Stanijom u hotelu gde je su ispod pokrivača simulirali seks.

Kiki ulazi ispod Stanijinog pokrivača, nešto joj radi, a posle gura njenu glavu ka svom međunožju, dok ona spontano otvara usta!

Posted by Kristijan Golubovic Farma 6 on понедељак 28. септембар 2015.

Kristijan je kao Sultan ubrzo zaveo i ostale farmerke. Sa kojom god je pokušao da stupi u bliži kontakrt, ni jedna mu nije odolela.

Nakon skoro 2 meseca sa njim je već bilo svašta, došlo je do seksa sa balerinom, ali i pipkanja ispod pokrivača sa Stanijom.

http://www.youtube.com/watch?v=wh8KU7pgMtU

Obe mu sve dozvoljavaju a on se samo smeška i uživa. Međutim, kako vreme odmiče on je krenuo i na Jasminu Medenicu pa i nju juri po kući.

Farma 6/Kristijan Ljubi Cika Piku/2015/10/19 by zadkostellbokizadko

Noć kada se prvi put napio odmah je skočio na balerinu koja ga je jedva dočekala pa su imali seks u toaletu.

KRISTIJAN SE TUŠIRA SA BALERINOM !!! by FARMERHUNTER

Međutim, njemu to nije dovoljno jer on želi Staniju. Pošto se ona pravi fina, Kristijan je skinuo gaće pred svima i legao na nju. Kada je shvatila šta se dešava, starleta je bila u šoku ali sa širokim osmehom na licu.

Ni bivša farmerka Jelena Krunić mu nije odolela već se prepustila njegovim rukama koje su sa uživanjem mesile njenu guzu, ali ga je i zajahala jednom prilikom na pijaci.

Krunićka Kikiju izmerila ponos, a onda ga zajahala dok joj gola guza seva!

Posted by Kristijan Golubovic Farma 6 on петак 2. октобар 2015.

Golubović se ni u jednom trenutku nije libio da se skine i pred svima pokaže svoju muškost, pa je jednom prilikom u spavaćoj sobi izveo striptiz za sve koji su bili prisutni.

Kristijan izveo striptiz i mrdao golim dupetom!

Posted by Kristijan Golubovic Farma 6 on субота 10. октобар 2015.

"Tijana me voli kao poznanika, Medenica kao prijatelja, balernina kao brata, a Stanija kao jebača", izjavio je Kristijan jednom prilikom.

Kiki Sulejman i njegov harem!"Tijana me voli kao poznanika, Medenica kao prijatelja, balernina kao brata, a Stanija kao jebača!"

Posted by Kristijan Golubovic Farma 6 on недеља 11. октобар 2015.

Tijana Đuričić poznatija kao Kraljica silikona bila je samo nekoliko dana na imanju, ušla je zbog Golubovića ali pošto su imali nekoliko incidenata, tražila je da izađe kući.

Ovaj žestoki momak se uopšte ne suzdržava ne mareći za to da ga gleda supruga sa kojom ima malu ćerku. Podsetimo, supruga Ivana je izjavila da će se razvesti od njega ali da će mu dopustiti da viđa nju i ćerku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track