PINKOVE ZVEZDE: Ovih 10 takmičara je prošlo dalje!
Foto: Printscreen

Pevački šou

PINKOVE ZVEZDE: Ovih 10 takmičara je prošlo dalje!

Stars -
Večeras će sreće imati samo najbolji koji će se plasirati u nardeni krug takmičenja

Sedma epizoda druge sezone "Pinkovih zvezda" otkrila je nove muzičke talente koje poseduje Srbija. Petočlani žiri je po ko zna koji put imao težak zadatak, da odluči kojih 10 takmičara će proći dalje. U prošloj epizodi dalje je prošlo 10 kandidata koji su imali najviše sreće. Večeras, žiri je za kratko vreme doneo odluku ko će nastaviti takmičenje. Posebnu pažnju na sebe je skrenuo Zoran Stanić, koji je učestvovao u "Prvom glasu Srbije". Žiri veruje da će se on naći u finalu.

Nakon što su ponovo čuli kandiate, žiri je doneo odluku ko će ići dalje. Iz baraža u sledeći krug takmičenja ide 6 takmičara, a to su: Nikola Kitić, Miomir Petrović, Predrag Kostić, Darko Angelovski, Marko Manojlović i Suzana Knežević.

Tok emisije:

01:05 Počinje baraž u kom se našlo 11 takmičara.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

00:37 Aldin Avdijaj se predstavio pesmom "Nisam te ponizio" – 5 glasova. "Borili smo se Ceca i ja za tebe da dobijemo neki dodatni baraž ali ništa... Ali što gledaš da li će Miroslav podićI stolicu, tu si zafalširao", zamerio mu je Haris. Miroslav je došao do Aldina i zagrlio i poljubio Aldina kako bi pokušao da ga opusti. "Miroslave, on se tebe fizički ne boji, nego spuštanja fotelje", poručila mu je Ceca.

Druga pesma "Laku noć" – "Izuzetno emotivno i toplo, uživao sam, mogao bih celu noć da slušam Aldina", rekao je Bora. "Mislim da su kritike u prethodnom serijalu uticale na njega. Ne trpam svuda trilere, tačno se vidi da je tražio meru da svaku frazicu otpeva kako treba, ali mislim da si smanjio dosta sa tim ukršavanjima i da sada mnogo bolje zvuči", rekla je Ceca. "Sve je ovo tačno što su rekle kolege, ali si imao neprecizan ulaz u prvi refren", primetio je Haris.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

00:30 Zoran Stanić se predstavio pesmom "Niko i Neko" – 5 glasova. "Završi pesmu, kraj pesme, završi je", rekao je Haris. "Sjajno pevaš, sve je odlično, sve je top, ali nemoj da bežiš kao da jedva čekaš da se pesma završi. Finale su najveća atrakcija, to treba da znaš. Kada tako dobro pevaš, moraš imati finale", oduševljen je bio Haris. "Smeši ti se finale, čuje se da si pop pevač, da nisi narodnjak i ovo je otpevano u jednom pop maniru, jako, izuzetno dobro", dodao je Bora.

Druga pesma "Pijane usne" – Opet si kraj malo maznuo. Još ti ja govorim, idi do kraja", savetovao ga je Haris. "Dobar si, odličan pevač, što kaže Marina, profi", dodao je on. "Ozbiljno pevanje, zdravo, profi, svaka čast", rekla je Ceca.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

00:22 Marko Manojlović se predstavio pesmom "Prazna čaša na mom stolu" – 4 glasa. "Vidi se neiskustvo, ali vrlo jedna simpatična, prijatna boja od koje može nešto da se napravi", primetio je Miroslav. "Ja sam mislila da ima 30 i nešto godina", rekla je Ceca šokirana informacijom da Marko ima svega 18 godina. "Jako lepo jako korektno, izuzetno sam prijatno iznenađena kada sam čula koliko imaš godina, to se traži", rekla je ona.

Druga pesma "Hitna" – "Slažem se da je ovo bilo za četiri, ne znam da li se slažu moje kolege, ali..." rekla je Ceca. "Falilo je ukrasa malo, trilera, falilo mu je jednostavno iskustva, ali je on mlad. Ja sam čak razmišljao da dignem stolicu na njegovih 18 godina samo. To ostalo će doći", rekao je Haris. "Video sam da se premišljaju čak i za eventualnu peticu, ali moram da ti priznam da sam držao crveno spremno. Nije za #svihpet, i potpuno se slažem sa svojim kolegama", rekao je Miroslav.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

00:01 Suzana Knežević se predstavila Cecinom pesmom "Nije mnotonija" - 4 glasa "Po meni su ovo tri stoličice, ali da bi zadržala i ove tri, i eventualno podigla, moraš da budeš mnogo bolja u ovoj drugoj", poručio joj je Miroslav. "Sem što atraktivno izgledaš, potrudi se da u drugoj budeš atraktivnija, energičnija", rekla joj je Ceca. "Potrudi se da budeš kao u refrenu, to je bilo super", dodao je Bora.

Druga pesma "U meni jesen je" – "Bolja je druga, ali slažem se sa Harisom, za pet nije, ali sam ja doveo svog prijatelja iz publike da vidi malo kako je ovde, ali se on izbezobrazio pa zove sve ove, hoće crveno da pritisne", rekao je Miroslav. Marina je priznala da se podigla i jer joj je šarmantni gost sugerisao, pa je morala da da svoj glas.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

23:54 Siniša Mitrović se predtsavio pesmom "Skitnica" - 3 glasa "Korektno, vrlo korektno. I pevaš na svoj način, to je još jedan plus gore. Prema tome, evo, druga šansa, potrudi se u drugoj interpretaciji da digneš i dame", poručio mu je Haris. "Mrčajevci i okolina su uz tebe, vidiš i sam. Ti toliko zdravo pevaš, tako da sam ja iznenađen kako nisi imao #svihpet stolica već posle ove prve pesme", poručio mu je Miroslav.

Druga pesma "Grlica". "Da si imao na prvoj pesmi više od tri stolice, ja bih se u ovoj drugoj sigurno spustio, ali sada nisam mogao jer si sigurno zaslužio baraž na osnovu prve", rekao je Miroslav. "Ništa, ostaje mu baraž, neka se bori tamo, pa će izabrati neku pesmu koja mu odgovara i gde će dati svoj maksimum", dodala je Ceca. "Ja mislim da mu treba klasičan narodnjak jer imaš dosta takvih trilera", dodao je Haris.

Foto Prinskrin
Foto Prinskrin

23:46 Tijana Aframović se predstavila pesmom "Lep kao Bog" - 5 glasova Milan je primetio da je Tijana po drugi put u Pinkovim Zvezdama. "Pa neću da lažem, ne mogu Tijanice da se setim, stvarno je prodefilovalo mnogo devojaka i momaka", rekao je Miroslav. "Ne sećate se nje?" Upitala je Ceca u čudu. "Dobro, Miroslav ima 78 godina morate mu oprostiti", branila je Ceca svog kolegu. "Ti si nama najveći autoritet zbog godina Miroslave", rekla je ona. "Ovo što sam ja čuo večeras u ovoj prvoj pesmi, iskren da budem, pomalo sam čak i iznenađen što nema #svihpet stolica", rekao je Miroslav.

Druga pesma "Gde da odem da te ne volim" "Ovo je nesrećan izbor pesme, ali ona peva odlično", rekao je Bora. "Podigao sam se zato što sam sa kolegama solidaran. Možda ona bolje peva, možda je stvarno pogrešna pesma. Eto, radi te junačke borbe sa tonovima sam podigao stolicu, moram priznati da je tanka petica, ali je petica", rekao je Haris. "Slažem se sa Harisom, tanka petica, ali je petica", dodao je Miroslav.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

23:37 Miomir Petrović se predstavio pesmom "Med i slatko grožđe" - 4 glasa. "Sviđa mi se. Bilo je tu malo nepreciznosti, malo van matrice, falša, ali ti znaš da pevaš, ti znaš da pevaš", ponovila je Ceca. "Ovu strofu i refren kao da su pevala dva pevača. Strofa katastrofa, a refren veoma korektan, zato sam podigao stolicu", dodao je Miroslav. "Slažem se sa Miroslavom, da nije on to rekao, rekao bih ja", priznao je Haris.

Druga pesma "U tebe sam zaljubljen" - "Dečko, nije za pet. Ni prva, a ni ova druga pesma. I u ovoj prvoj pesmi je bio malo dvostruka ličnost. Refren mu je bolji. Mlad je, neka poradi malo na sebi", rekla je Marina. "Mislim da je Miomir večeras šampion po količini treme", rekao je Bora. "Korektno je to otpevano, da ima potencijala to se vidi, ali i osetiš ti da si skliznuo malo levo desno", rekao je Haris.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

23:29 Darko Angelovski se predstavio pesmom "Anonimna" - 4 glasa. Miroslav je primetio da je Darko u biografiji napisao da ima veliku želju da upozna Cecu. On ga je lično odveo da je upozna. Ceca se upoznala i poljubila Darka koji je bio više nego iznenađen ovim gestom. Milan je priznao da ima veliku želju da upozna Marinu. Kada je pokušao da joj priđe, Miroslav mu nije dozvolio i uputio ga na Cecu. On je na kraju uspeo da ukrade poljubac od Marine.

Druga pesma "Tanana " - "I Marina i ja smo se dogovarali ko će otići gore. Bilo je falša. Imaš dobru boju, imaš dobru energiju. Možeš da postaneš dobar pevač, ali izaberi neku pesmu u baražu pa probaj da prođeš. Sigurno znaš da pevaš, ali za #svihpet ova interpretacija nije bila", rekao je Haris. "Da ti prevedem šta je čovek rekao", upitao je Miroslav, s obzriom da je Darko pričao na makedonskom. "Mislim da je čak i za tri stolice", priznao je Miroslav.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

23:02 Darinka Moldovan se predstavila pesmom "Treba vremena" - 4 glasa. "Više mi ličiš na neku pop, rok pevačicu. Ima nekog peska u tvom glasu. U kafani bi otpevala bolje", rekao je Haris, a Bora je dodao da Darinka ima zanimljivu boju glasa. "Dopao mi se pesak u glasu, a energije je odlična", misli Marina.

Druga pesma - "Nađi me". "Nije za 5" rekla je Marina. "Bilo je falša dosta, kraj je pobegao. Ovo je takmičenja, ako ima kisa padaš, ako nema prolaziš, to je jasno", misli Haris. "Sve se da ispraviti vežbom", poručila joj se Ceca, a Haris je dobacio da takmičarka dobro vlada narodnjačkim trilerima.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

22:54 Vesna Pavlova se predstavila pesmom "Mito Bekrijo" - 3 glasa - "Jedno školsko pevanje, ja ne vidim nigde grešku",misli Ceca, a sa njom se složio i Bora i dodao da se takmičarka ljuljala u ritmu.

Druga pesma - "Jutro". "Ovo na kraju je zabolelo", rekao je Bora. "Objektivno nije zaslužila da prođe", smatra Miroslav. Ceca joj je poželela sreću u baražu.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

22:44 Predrag Kostić se predstavio pesmom "Kafana na Balakanu" - 4 glasa. Predrag je učestovoa u prethodnoj sezoni, koji je ispao pred sam kraj. "On je odličan pevač. Tada su nijanse bile u pitanju. Drago mi je da si vratio", rekla je Ceca, a Marina je dodala da je voaj put bolji. "Dobrodošao kući", bio je kratak Bora.

Druga pesma "Gde si u ovom glupom hotelu". "Bilo je dosta falša", smatra Hairs, sa njim se složila i Marina. "Kod mene je prevagnula boja glasa i ta tvoja uvreljivost", dodala je ona. "Moj utisak je za pet minus", rekao je Miroslav. "Sa lakoćom si doneo tešku pesmu", pričao je Bora takmičaru koji je pevao njegovu pesmu.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

22:35 Olja Bjelovuk se predstavila pesmom "Za nas kasno je" - 3 glasa. "Raspala si se u ovoj pesmi", rekla je Marina. "Čuje se trema, ali nemoj da vičeš", posavetovao ju je Bora.

Druga pesma "Ne bih preživela". "Obe pesme su bile liše otpevane, nemoj da se lažemo", bila je oštra Marina, a Ceca je dodala kako je poklonjne glas. "Nisi večeras blistala. Nadam se da dobro čuješ sebe. Ako smo već drugim ljudima dali šansu neće nam ništa biti da je i tebi damo", rekla je Ceca. "Bilo je tanko, ako nađeš snage do baraža, ipuši je", bio je jasan Haris.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

22:25 Nikola Kitić se predstavio pesmom "Kralj izgubljenih stvari" - 4 glasa. "Što upropasti ovu najlepšu pesmu", pitala ga je Marina, a Milan je dodao kako je takmičar pod velikom tremom.

Druga pesma - "Zaboravi". "Dala sam glas jer mi se dopao u drugoj pesmi. Mnogo je bio bolji", rekla je Ceca koja se prvi put nije digla. "4 stolice su puna šaka. Treba da povedeš računa o ritmici, da malo manje ima dranja", rekao je Haric koji dodao da takmičar agresivno peva. "Jako si se popravio u drugoj pesmi", rekao je Miroslav.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

22:14 Ivana Rašić se predstavila pesmom "Sitnije Cile, sitnije" - 4 glasova. "Odlično, sigrno više nego za 3 stolice", rekao je Bora. Marina i Ceca su složile sa njim.

Druga pesma "Negativ". "Što se mene tiče položila je", rekao je Miroslav Ilić. "Mislim da je ocena u skladu sa tvojim pevanjem", smatra Hairs. "I posle prve i druge pesme si bila odlična, potvrdila si peticu", rekao je Bora.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

22:03 Nina Neis se predstavila pesmom "Poziv" - 3 glasa. "Ova pesma je bila posvećena tebi", rekla je Marina Milanu Kaliniću u šali. "Ovo ti je glas podrške, s obzirom da se ovim ne baviš profesionalno", natavila je ona. "Baš zato što je žensko i što otvara emisiju ja sam joj dala podršku jer je pevala moju pesmu", rekla je Ceca. "Bilo je i lepih trenutaka", rekao je Bora i dodao da se nada de će druga pesam biti bolja.

Druga pesma "Mladiću moj". "Mislim da su 3 stolice potpuno u redu", rekao je Haris, dok je Ceca dodala da joj je se dopalo izvođenje druge pesme. "Bila si sve bolja i bolja kako je pesma odmicala", rekla je Marina a onda su takmičarki svi čestitali rođendan.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

21:57 Milan Kalinić je otvorio emisiju i najavio čuveni žiri koji čine Ceca, Marina, Haris, Bora i Miroslav.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track