(FOTO) Jelena bin Drai kao modna inspiracija: Ovaj odevni predmet vredi svakog dinara
Foto: Instagram

Bez mnogo truda

(FOTO) Jelena bin Drai kao modna inspiracija: Ovaj odevni predmet vredi svakog dinara

Stars -
Ne postoji veća muka za žene od onog večnog pitanja - šta obući? Posebno kada je reč o poslu kada naša odevna kombinacija treba da bude i udobna

Jelena bin Drai, Foto: InstagramOvaj tekst je preuzet sa sajta Story. rs

On my way to Gucci Wearing @huda_al_nuaimi

A photo posted by Jelena J.Bin Drai (@jelena_j_bin_drai1) on Oct 20, 2015 at 4:20am PDT

Jelena bin Drai, pored toga što bira uvek originalne komade koje uklapa u besprekorne odevne kombinacije, uvek bira prirodne materijale i ženstvene krojeve.Ovoga puta je na Instagram postavila fotografiju u odevnoj kombinaciji koju je ponela na posao, što znači da je spojila glamur i udobnost.

Love this photo.....#tbt Wearing @jelenabindrai RTW/15

A photo posted by Jelena J.Bin Drai (@jelena_j_bin_drai1) on Oct 21, 2015 at 5:03am PDT

Reč je o komadu za koji biste pomislili da je opcija samo u posebnim prilikama, a zapravo je jako lako uklopiv.U pitanju je kombinezon.

Love this photo.....#tbt Wearing @jelenabindrai RTW/15

A photo posted by Jelena J.Bin Drai (@jelena_j_bin_drai1) on Oct 21, 2015 at 5:03am PDT

Iako vam do sada, možda nije palo napamet da investirate u ovaj odevni predmet, sada je prilika da to učinite.Jelena je ponela kombinezon šireg kroja sa crnim detaljima. Iako kombinezon ima dubok dekolte, ona je ispod obukla jednostavnu crnu majicu i učinia ga primerenim za poslovnu varijantu.Ono što je najbolje kod ovog odevnog predmeta jeste što će uz drugačiji nakit i aksesoara uvek izgledati durgačije, a preko njega uvek možete obući sako ili obaviti ešarpu.Ukoliko još uvek nemate ovaj odevni predmet sa hiljadu lica, možeda će vas ova fotografija Jelene bin Drai uveriti da ga pod hitno nabavite!Sa sajta Story preporučujemo još i: Obožavateljke mode, udahnite duboko: Jelena bin Drai nosi haljinu koja će okupirati vaše misli (FOTO)Ostavlja bez daha: Raskošan dom Jelene bin DraiOduševila: Ovako se Jelena bin Drai snašla na farmi (FOTO)Jelena bin Drai drastičnom promenom imidža iznenadila obožavaoce (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track