KADA JE PIJAN POSTAJE AGRESIVAN: Radašin čekićem krenuo na Ivana!
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Nasilje na imanju

KADA JE PIJAN POSTAJE AGRESIVAN: Radašin čekićem krenuo na Ivana!

Stars -
Đurićeva mu nije dozvolila dok pije dok se obavljaju farmerski poslovi, jer je Radašin pod dejstvom alkohola krenuo čekićem na densera

Ovonedeljna gazdarica imanje je bila Tamara Đurić, koju su farmeri okarakterisali kao dobrog gazdu. Svi su za nju uglavnom imali reči hvale, što je izavalo Tamarine suze radosnice. Radašin je bio jedini taj koji je imao zamerku. Naime, njemu je smetalo to što mu je klaberka zabranila da pije dok radi. Đurićeva mu nije dozvolila dok pije dok se obavljaju farmerski poslovi, jer je Radašin pod dejstvom alkohola krenuo čekićem na Ivana Gavrilovića.

"Šta pričate kada nije bilo sve sjajno", rekao je Radašin koji je dodao da je Tamarino gazdovanje bilo i loše i dobro.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

"Evo sad pričam pijan, ovaj trezan. Iznervirala me kada mi je zabranila da pijem. Pijanica mi kaže da ne pijem. E ja sam onda uradio neki posao više, pa mi je dala da pijem. I nije mi svidelo što mi se penje na posao, na krov", istako je Radšin, a onda je izjavio da je ona i dobra u odnosu na druge koji su upravljali imanjem.

"Ja sam mu zabranila da pije alkohol jer je pod njegovim dejstvom krenuo na Ivana,d a mu čekićem razbije glavu. On je na njega krenuo čekićem i ja sam tada rekla "Nema alkohola dok se ne završe poslovi", rekla je Tamara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track