BALERINA SE RASPLAKALA KADA JE PROČITALA PISMO OD RODITELJA: Evo šta je pisalo u njemu!
Foto: Printscreen

Rastužila se

BALERINA SE RASPLAKALA KADA JE PROČITALA PISMO OD RODITELJA: Evo šta je pisalo u njemu!

Stars -
Jelena je ceo dan tužna, jer na imanju slavi slavu, a posebno se iznenadila kada je dobila pismo putem kog joj se obratila njena porodica

Jelena Milošević, poznata kao Balerina, danas na imanju slavi svoju slavu Svetu Petku. Iako su joj svi farmeri čestitali i izljubili se sa njom, balerina je danas bila tužna, ali kada su joj stigla pisma od porodice i Zadruge, ona se malo oraspoložila.

"Želimo ti da proslaviš dan lepo sa svojim farmerima, vole te tvoja braća i roditelji", pisalo je u pismu. Zadruga joj je takođe poželela srećnu slavu tim putem. Jelenina mama je svojoj ćerki poslala njenu omiljenu tortu, čemu se Jelena takođe oduševila.

"Oporstila bih svima koji su me povredili jer sam hrišćanin. Neću zaboravitiali, ali ću oprostiti", rekla je Jelena a onda je se pomolila sa svim farmerima. Ona je iskoristila priliku da čestita slavu Zorici Marković, kao i svim ostalim pravoslavnim vernicima.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

"Žao mi je što ona nije tu jer smo se baš zbližile. Čestitala bih i svim ostalim vernicima. Htela bih da danas provedemo dan u miru i slozi. Žao mi je što nisam sa mojima ali na neki način mi je i drago što sam ovde", rekla je Balerina, a onda je sa farmerima polomila pogaču.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track