NOVI STARS SAZNAJE: Balerina abortirala Čankovo dete?
Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

Otkrivena romansa

NOVI STARS SAZNAJE: Balerina abortirala Čankovo dete?

Stars -
Poznati političar nije imao ozbiljne namere sa učesnicom Farme Jelenom Milošević, te je ona odlučila da abortira njegovo dete

Ako je verovati čaršijskim pričama, Jelena Milošević Balerina ostala je u drugom stanju s političarem Nenadom Čankom, ali je abortirala. Kako Stars saznaje, učesnica rijalitija „Farma“ pre pet godina bila je u strasnoj vezi s liderom Lige socijaldemokrata Vojvodine, a kad je shvatila da s njim nema budućnosti, odlučila je da prekine trudnoću.- Jelena i Nenad su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Ona je bila opčinjena njime. Divila mu se i podržavala njegovu politiku i ideje za koje se zalagao. Kada su počeli da se zabavljaju, nije očekivala ništa ozbiljno od Čanka jer je bila svesna da njihova veza ne bi mogla da uspe zbog razlike u godinama i tempa života kojim oboje žive, ali pošto se zaljubila, počela je da se nada da će se Nenad skrasiti uz nju - priča naš sagovornik i nastavlja:- Međutim, Čanku nije padalo na pamet da s Jelenom započne zajednički život. Zato je, kad je saznala da čeka dete, odlučila da ode na privatnu kliniku i bez njegovog znanja da abortira. Posle toga, dugo joj je trebalo da se vrati u normalu, a jedno vreme je čak bila u depresiji i išla je na terapiju. O njihovoj vezi, ali i o prekidu trudnoće dugo se pričalo po kuloarima novosadske prestonice, to je javna tajna - završava naš izvor.Da bismo proverili naša saznanja, kontaktirali smo najpre s političarem, koji nam je konstantno odbijao poziv i nije odgovorio na poruku. Pozvali smo i njegovu PR službu, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovor na poruku koju smo uputili.S druge strane, Jelenina majka Spasenka Milošević bila je raspoložena da priča za novine, ali se njen stav naglo promenio kada je shvatila da je pitanje u vezi s Čankom. Zbunjena i usplahirena, potpuno se zapetljala i brzo odgovorila.- Ne bih ja to da komentarišem. Ne, ne, zaista ne bih. Molim vas, ne mogu da pričam o tome! -rekla je Balerinina majka.Ni otac Jelene Milošević nije želeo da odgovori na pitanje o vezi njegove ćerke s vojvođanskim političarem.

Da li je zatrudnela u „Farmi“KIKIJEVO DETE ĆE ZADRŽATIJelena Milošević je u rijalitiju imala seks s Kristijanom Golubovićem, a pre sedam dana požalila se farmerima da je trudna jer oseća mučnine. Jelenina majka Spasenka za Kurir je tada rekla da će ćerku podržati ukoliko je zaista trudna.- Čisto sumnjam da je u drugom stanju, ali ako jeste, neću joj dati da abortira. Nema veze što je Kristijan kriminalac, Jelena je u njemu videla dobrog čoveka. Ako ona smatra da je to dobro za nju, ja ću je podržati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track