KRISTIJAN SE IZVINJAVA BALERININOJ PORODICI: Čuvam njenu krvavu maramicu ispod kreveta i čekam je!
Foto: Aleksandar Jovanović

Zabrinuo se

KRISTIJAN SE IZVINJAVA BALERININOJ PORODICI: Čuvam njenu krvavu maramicu ispod kreveta i čekam je!

Stars -
Žestoki momak ne zaboravlja svoju prijateljicu koja je zbog povreda izašla sa imanja

Kristijan Golubović je u večerašnjim nominacijama morao da se dotakne svoje dobre prijateljice balerine koja je trenutno odsutna sa imanja zbog povreda nosa.

Kako on kaže, samo njih dvoje znaju šta se dogodilo iza tih vrata u kupatilu ali on ima potrebu da se izvini njenoj porodici jer je obećao da joj ništa neće faliti.

Uz to, žestoki momak je pozdravio i svoju suprugu Ivanu i ćerku Veru, ali i priznao da prema balerini oseće veliku ljubav.

"Želim da pozdravim Veru i Ivanu, nadam se da ćemo se uskoro videti. Želim da pozdravim i balerinu, ona i ja jedino znamo šta se dogodilo iza tih vrata. Želim da se izvinim i njenoj porodici, svu odgovornost snosim ja jer sam obećao da joj ništa neće faliti ovde. Nju sam zavoleo na neki način na koji ne mogu da zavolim ni jednu devojku sa farme i zaista se izvinjavam što sam to dozvolio. Njenu zadnju krvavu maramicu sam tražio dugo i našao je danas na drvetu. Stavio sam je ispod kreveta i tu ću čuvati dok se ona ne vrati. Iz poštovanja prema njoj spavam u njenom krevetu. Još jednom kažem, vrati se, ja ću se potruditi da ti baš ništa više ne zafali", rekao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track