(VIDEO) LEPA BRENA JOJ NIJE ODOLELA: Oduševljena damom sa Kosova, ustala i zapevala sa njom
Foto: Printskrin

Bravo!

(VIDEO) LEPA BRENA JOJ NIJE ODOLELA: Oduševljena damom sa Kosova, ustala i zapevala sa njom

Stars -
Za nju sigrno nije kasno... Dama iz Lešaka oduševila sve a Lepa Brena nije mogla da ostane na svom mestu već je morala da se pridruži

U sinoćnoj emisiji muzičkog šoua "Nikad nije kasno", veliku pažnju privukla je Milica Velović (55) iz Lešaka sa Kosova.

Ona je izabrala da se predstavi pesmom "Ljubav mi srce mori", a u jednom trenutku joj se na bini pridružila i Lepa Brena, koja je oduševljena pevanjem ove kandidatkinje.

Milica smatra da je talenat nasledila od roditelja, peva redovno ali nikada nije ništa snimila. Kako kaže, najviše voli narodnu muziku, sevdah, šumadiju...

Još od malih nogu Milica je pohvaljena da odlično peva, ali kada se udala nije bilo moguće da se posveti pevanju i karijeri.

"Možda nisam bila dovoljno jaka, uporna, ambiciozna", rekla je ona, ali ju je Brena prekinula i ispričala nešto o svojim počecima.

"Kada je Saša Popović pitao mog oca da li ja mogu da pevam sa Lira šou i kada me tata pitao neću valjda da napustim fakultet i da pevam po kafanama ja sam rekla da ja mogu i jedno i drugo", rekla je Brena a Milica joj je odgovorila:

"Da je mene nekada pitao Saša Popović da li ću da pevam sa njim, ja bih znala šta bih mu rekla ali u mom slučaju je to bilo drugačije a ja sam želela da budem deo moje porodice, moje kuće, da budem poslušna."

Nakon što je Milica otpevala svoju numeru, ali i jednu na bis, žiri je ostao oduševljen.

"Milice carice, kad ćete da nas zovete da vam slušamo, da se naslušamo dobre muzike", rekla je Vesna Zmijanac a Milica joj je dodala da bi volela da peva njene pesme.

Pogledajte kako je izgledao nastup Milice i Lepe Brene:

http://www.youtube.com/watch?v=rBYAVVM2FFE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track