ZAREĐALA KOLEGE: Gabi pre Semira k.esnula Enisa
Foto: Printscreen I Kurir

Posvađala prijatelje

ZAREĐALA KOLEGE: Gabi pre Semira k.esnula Enisa

Stars -
Bugarska pevačica prošle godine u „Pinkovim zvezdama“ imala dve ljubavne afere: pre oženjenog Džankovića bila je s njegovim drugom Todićem, koji ima devojku

Gabrijela Pejčev je pre šestomesečne ljubavne afere s Novopazarcem Semirom Džankovićem bila u kombinaciji s njegovim prijateljem, kolegom i sugrađaninom Enisom Todićem, pa je čak uspela i da ih posvađa.Kako Kurir Stars saznaje, učesnica „Farme“ došla je do Enisovog broja telefona i molila ga da joj pomogne oko nastupa u Novom Pazaru. Mladi pevač ju je pozvao da bude gost na njegovim svirkama, ali je Gabrijela s njim htela i nešto više iako je znala da ima devojku.- Opsedala ga je u svakom smislu, a muško ko muško, podlegao je njenim čarima, pa su imali neku kombinaciju. Enisa je grizla savest i posle nekog vremena odlučio je da prekine s njom jer je shvatio da voli svoju devojku. Gabi je tada prešla na njegovog druga, oženjenog Semira Džankovića, za kojim je odlepila. Međutim, ljubomora ju je izjedala, pa je Semiru svašta napričala protiv Enisa i njih dvojica su se posvađali - rekao je izvor Starsa.

Semćo najdraži! #pinkovezvezde #GabrijelaPejčev #SemirDzanković

A photo posted by Gabi Sade Pejchev (@gabrijela_pejchev) on Jun 21, 2015 at 4:40am PDT

Ovim povodom pozvali smo Enisa Todića. Mladi pevač koji ponovo pokušava da uspe u „Pinkovim zvezdama“ prvo nije želeo da priča o Gabi i Semiru, ali je na kraju pristao da nam otkrije kako je Gabrijela Pejčev napravila razdor između prijatelja i na šta je sve spremna zbog karijere.- Gabrijela me je često zvala. Želela je da bude sa mnom u ljubavnom odnosu kako bih joj pomogao oko nastupa po Novom Pazaru. Kada smo se zbližili, odradili smo zajedno nekoliko svirki. Ne ponosim se time što sam bio s njom u vreme kad sam započeo vezu sa svojom sadašnjom devojkom, žao mi je što sam Teodoru (devojku) doveo u neprijatnu situaciju. Gabrijela je svima prodavala svoju tužnu životnu priču, sažalio sam se na nju i odveo je na audiciju za „Pinkove zvezde“. S vremenom sam shvatio kakva je osoba, da je u stanju da gazi preko leševa zbog karijere i odlučio sam da prekinem kontakt s njom. Ona se vrlo brzo prebacila na Semira Džankovića i navela nas je da nas dvojica prekinemo druženje. Njemu je bogzna šta napričala o meni, ali smo Semir i ja to rešili nekoliko dana pre nego što je ušao na „Farmu“. Zaista ne bih govorio više jer se nikad ne vraćam unazad, gledam samo napred - rekao je pevač, koji se i ove godine takmiči u „Pinkovim zvezdama“ i za koga je Ceca Ražnatović rekla da joj je bio favorit u prošloj sezoni i da je njeno mezimče.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track