STIPSA: Đani napravio ceh od 1.200 evra, pa pobegao!
Foto: Damir Dervišagić

Folker u Areni sa ženom i ćerkom pio, a nije platio

STIPSA: Đani napravio ceh od 1.200 evra, pa pobegao!

Stars -
Pevač Radiša Trajković na koncertu Ace Lukasa u VIP loži ostavio neplaćen račun od 142.000 dinara

Radiša Trajković Ðani na koncertu Ace Lukasa napravio je sa ženom i ćerkom u VIP loži ceh od skoro 1.200 evra, a onda pobegao iz Kombank arene ne plativši račun!Popularni folker je u utorak veče cirkao dok je uživao u hitovima svog kolege, ali kad je došao trenutak da se popijeno piće plati, niko ga nije mogao stići.- Pevač i njegova porodica su se tokom Lukasovog rođendanskog koncerta u Areni častili skupim pićima - šampanjcem, viskijem, votkom, skupim vinima, energetskim pićima, a kad su rešili da idu kući, samo su se pokupili i otišli. Račun od svega što su poručivali tokom tri-četiri sata svirke ostao je neizmiren - otkriva Kurirov izvor iz Arene.Pozvali smo Ðanija, koji je i dalje bio prepun utisaka s koncerta, ali kao da ga je polio hladan tuš kad je shvatio da smo saznali da je ostavio veliki dug.- Normalno sam izašao iz lože. O kakvih 142.000 pričate?! Ne znam šta sad treba da kažem... Mene konobar nije zaustavio i tražio da platim račun. U loži je već stajalo posluženje i piće kad smo mi došli. Kako da kažem da sam pobegao kad se to nije dogodilo?! Da su mi rekli da treba da platim, to bih uradio. Hrana je već bila servirana i mi smo se normalno poslužili. Ja sam pio votku, a žena i ćerka samo vodu. Sad ste me baš iznenadili - pravdao nam se folker.Inače, ovo nije prvi put da se pevač dovodi u vezu s dugovima. Kurir je već pisao da je Ðani pre nekoliko meseci prodao kuću u Mirijevu da bi isplatio dug od čak 200.000 evra. On se zadužio kod zelenaša u inostranstvu zbog kocke, koja ga je dovela u velike finansijske probleme. U razgovoru za naš list on je tada priznao da je do guše u dugovima i da je kuću prodao ispod cene. Pošto su mu pare bile hitno potrebne, on ju je dao za 120.000 evra i sa suprugom i troje dece se preselio u Frankfurt, gde ima stan.

POGODILA GA PESMA Viktor Živojinović slomio čašu dlanomBrenin sin isekao ruku, ušivali ga u UrgentnomNajmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor, uživao je sa svojim društvom uz pesme maminog kolege i porodičnog prijatelja Ace Lukasa.U jednom momentu toliko ga je ponela pesma da je slomio čašu u ruci, zbog čega je završio u Urgentnom centru na ušivanju.- Viktor je poznat po tome što voli provod, a uz Lukasovu muziku, i to na najluđoj žurki na Balkanu, to je zagarantovano. Breninog sina, dok se veselio sa drugarima u loži, pogodila je pesma tako da nije ni primetio da je zdrobio čašu dlanom ni kad su mu se komadi stakla zarili među prste. Hitno je morao u bolnicu da mu saniraju povredu - otkriva Kurirov izvor.

Za 47. rođendanLUKAS DOBIO TORTU OD LEPE BRENEAca Lukas juče se pohvalio rođendanskom tortom koju je dobio na snimanju emisije „Grand produkcije“. Fotografiju slatkog poklona za Lukasa podelila je i Lepa Brena na svom Tviter profilu.- Hvala, Beki, hvala, Kato i hvala Grandu za pažnju i tortu koju su mi spremili - napisao je na Fejsbuku pevač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track