BALERINA SASLUŠANA U POLICIJI: Plašim se Kristijana!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Zorana Jevtić

Jelena dala izjavu

BALERINA SASLUŠANA U POLICIJI: Plašim se Kristijana!

Stars -
Učesnica rijalitija izjavila da zbog bezbednosti ne sme da kaže da li joj je Golubović polomio nos

BEOGRAD - Bivša učesnica rijalitija „Farma“ Jelena Milošević, poznatija kao Balerina, izjavila je juče na saslušanju u novosadskoj policiji da ne može da kaže da li joj je Kristijan Golubović polomio nos jer se plaši ovog narko-dilera!- Tačno je da je te večeri izbila svađa između nas, ali zbog moje bezbednosti, koja bi mogla da bude ugrožena, ne smem da ispričam šta se tačno dogodilo - rekla je Balerina na saslušanju, kako Kurir nezvanično saznaje.

Nasilje pred kamerama... Kristijan teši Balerinu pošto ju je nokautirao
Nasilje pred kamerama... Kristijan teši Balerinu pošto ju je nokautirao

Zahtev tužilaštva

Ona je, kako objašnjava naš sagovornik, saslušana na zahtev Osnovnog tužilaštva u Mladenovcu, koje je dalo nalog da se proveri sumnja da joj je teške telesne povrede naneo Golubović tokom učešća u „Farmi“.- Kako bi se utvrdile sve okolnosti incidenta, u policiji će biti saslušani i učesnici „Farme“ koji su svedoci incidenta jer u kupatilu nije bilo kamera. Navodno, pojedini su čuli udarac, pa će svakako kao svedoci morati da iznesu svoja saznanja - kaže izvor iz istrage.O fizičkom nasilju nad Miloševićevom policija bi uskoro trebalo da sasluša i Kristijana.- Pretnje smrću, naročito izrečene u emisiji, shvataju se veoma ozbiljno. Tim pre što ih je izrekla osoba sa bogatim kriminalnim dosijeom - kaže sagovornik Kurira.Tražiće TV snimkePored saslušanja svih svedoka krivičnih dela, policija će pribaviti i snimke kamera, koje su zabeležile kako Golubović preti ubistvima i „šišanjem“.- Svi dokazi koji budu prikupljeni biće prosleđeni Osnovnom tužilaštvu u Mladenovcu, koje će potom da odluči da li ima elemenata, kao i za koja krivična dela će eventualno Golubović biti osumnjičen - navodi on.Za nanošenje teških telesnih povreda zaprećena je kazna do deset godina zatvora.(J. S.)

ProblematičanPRETIO I DRUGIMAOsim o Balerini, Kristijan će u policiji morati da objasni pretnje i drugim učesnicima „Farme“ sa kojima je ulazio u sukob. Podsetimo, meta njegovih ispada bili su i Alen Muković, Rade Lazić i Maja Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track