TEZGA: Vesna Rivas gata po komšiluku za 20 evra!
Foto: Thinkstock, Dado Đilas

Pevačica razvila biznis u Batajnici

TEZGA: Vesna Rivas gata po komšiluku za 20 evra!

Stars -
Učesnica „Parova“ tvrdi da ume da predviđa budućnost gledanjem u karte i šolju. Ima toliko mušterija da neki danima čekaju termin kod nje

Vesna Rivas je shvatila da od pevanja nema leba, pa se posvetila gatanju. Učesnica „Parova“, koja tvrdi da ima natprirodne moći, već dve godine zarađuje tako što gata po komšiluku za 20 evra!Kako Kurir saznaje, Vesna je u Batajnici poznata kao žena koja ima moć da predviđa budućnost gledanjem u karte i šolju.- Kad nema obaveze na televiziji, gde vodi jednu emisiju, ona po ceo dan sedi u komšiluku i gata. Prijateljima uglavnom ništa ne naplaćuje, ali je oni zauzvrat promovišu po okolini. Toliko je razradila biznis da neki danima čekaju termin za gatanje. Kod kuće je izabrala jednu sobu da u njoj prima mušterije, ali se trudi da to radi negde drugde zbog sina, koji nije ljubitelj proricanja sudbine. Zbog toga najčešće ide lično kod klijenata. Pre dve godine odredila je za to cenu, koju do danas nije menjala. Reč je o 20 evra - ispričao nam je jedan pevačicin komšija.S obzirom na to da je Vesna trenutno u rijalitiju, pozvali smo njenog sina Petra Pajića, koji je potvrdio naša saznanja.- Nemojte mene da uvlačite u to jer nemam veze s tim. Ne bavim se maminim poslovima niti sam ikada to činio. Mogu da kažem samo da je meni nekoliko puta gledala u karte i da mi je sve pogodila. Da li i drugima pogađa, stvarno ne znam. Kad izađe iz rijalitija, neka vam odgovori na sva pitanja. Mislim da je ta vaša priča tačna, ali moraćete s njom da vidite - rekao je Petar.

Hoće još paraSVE ZA POBEDUVesna se na sve načine trudi da ostane u vili „Parova“ do finala, ali i da se dočepa glavne nagrade, koja bi joj promenila život. Tako je pristala da se u rijalitiju uda za Zmaja od Šipova, svakodnevno provocira ukućane, svađa se s njima... Njen sin Petar kaže za Kurir da veruje da će Vesna pobediti u „Parovima“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track