KURIRTV EVO KAKO ŽELJKO MITROVIĆ LAŽE GRAĐANE SRBIJE Poslušajte šta je rekla Kristijanova žena Ivana

Pink prevaranti

KURIRTV EVO KAKO ŽELJKO MITROVIĆ LAŽE GRAĐANE SRBIJE Poslušajte šta je rekla Kristijanova žena Ivana

Stars -
U očajničkim pokušajima da diskredituje Kurir, vlasnik televizije Pink Željko Mitrović ne prestaje da obmanjuje svoje gledaoce. Tako se dosetio da kriminalac Kristijan Golubović sinoć u "Farmi" pročita izmišljeno pismo svoje žene Ivane Veljović, u kojem mu ona, navodno, piše da nikad nije dala nikakav intervju Kuriru.

Za razliku od Mitrovića, Kurir ne obmanjuje javnost, pa zato objavljujemo snimak razgovora naše novinarke s Kristijanovom suprugom, koji jasno demantuje laži vlasnika "ružičaste televizije" i njegovih podanika.

Ovo je razgovor naše novinarke s Golubovićevom ženom.

Očigledno Mitroviću nije bilo dovoljno da uređuje Golubovićevu fan stranicu na Fejsbuku, već je počeo i da se potpisuje kao supruga poznatog kriminalca. Kao i prethodnog puta, i ovog puta je raskrinkan.

Ono što je istina jeste da je Ivana Veljović novinarki Kurira dala intervju na vratima svoga stana u Kraljevu, a advokat Kristijana Golubovića dao je odobrenje da objavimo njene fotografije.

Nakon nekoliko dana pozvali smo Ivanu, koja nam je ponovo dala izjavu, jer smo je, kako je naglasila, ispoštovali prethodni put. Bila je zadovoljna tekstom koji je izašao nakon posete u Kraljevu, pa nam je ponovo izašla u susret i dala izjavu u vezi sa svojim planovima nakon što je videla da ju je Kristijan prevario s Balerinom.

U to vreme Kristijan je dobio neko pismo, za koje se spekulisalo da ga je poslala Ivana.

Međutim, ona nam je tad rekla da mu nije pisala nikakve poruke ni pisma i da ne namerava da tako nešto radi ni u budućnosti dok je on u rijalitiju.

Advokat Kristijana Golubovića Nikola Todorović kaže da je on dao odobrenje za objavu fotografija.

- Ja sam vam dao odobrenje da objavite te fotografije, i to ću potvrditi kad bude trebalo - naglasio je Nikola Todorović.Ovo je samo još jedan dokaz kako televizija Pink obmanjuje svoje gledaoce i koristi nacionalnu frekvenciju za svoje obračune.

(Marija Dejanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track