VELIKI BRAT IZBACIVANJE: Jozefina napustila kuću, produkcija napravila neverovatna iznenađenja

Rijaliti

VELIKI BRAT IZBACIVANJE: Jozefina napustila kuću, produkcija napravila neverovatna iznenađenja

Stars -
Rijaliti Veliki brat večeras je ostao bez Jozefine, a ono šta je sve produkcija spremila iznenadilo je ukućane ali i gledaoce ovog rijaliti programa.

Ove nedelje nominovani su bili: Goran, Mirjana, Đorđe i Jozefina. Najmanje vaših glasova imala je Jozefina, i ona je napustila takmičenje.

Voditeljski par Antonija Blaće i Skaj Vikler vodili su nas kroz neke zanimljive stvari iz prethodnih dana ali i dočekali izbačenu takmičarku.

Podsetimo, Stefani Banić se vratila u rijaliti i ponovo se druži sa učesnicima rijalitija, ali za nju važe posebna pravila.

Tok emisije:

23:24 Veliki brat je napravio veliko iznenađenje za sve učesnike. Zorica je pročitala pismo, a u njemu je pisalo:

"Ukućani koji su večeras osvojili najviše poena ostalih ukućana nisu nominovani. Već su svi ostali ukućani nominovani za izbacivanje sledećeg petka."

Ukućani su ostali u čudu.

22:45 Počele javne nominacije. Ukućanima nije prijatno da pred svima kažu koga nominuju. Najviše glasova odneli su Goran, Zorica i Mirjana.

22:29 Kada je izašla iz kuće, Jozefina je voditeljima ispričala svoje utiske.

"Nije bio plan ali ja idem kući svom mužu i deci, tako da sam srećna. Mnogo je sve drugačije kada se gleda preko televizije a kada se 24 sata tamo provodi", rekla je ona a onda i objasnila ko joj je najviše smetao tokom boravka u kući:

"Mirjani me najviše nervirala. Ona je svima tamo popila krv. Toliko priča da joj ni ludačka košulja ne bi pomogla."

22:24 Jozefina napustila kuću!

"Ja sam rekla, mene osećaj nikada ne vara", prokomentarisala je ona.

22:09 Veliki brat je pozvao Tinu u ispovedaonicu. tu ju je čekao Darko koji je želeo da joj pokloni nešto što će da je štiti.

Poklonio joj je lanac sa krstićem, a Tina je onda skinula svoj koji već nosi i poklonila njemu.

"Naljutila si se kada nisam hteo da te pitam za zdravstveno stanje, ali ja sam radio na slučaju", rekao je Darko a Tina je presrećna govorila da je oduševljena.

21:53 Stefani se vratila u kuću iako je svojevoljno izašla, ali nije sve tako jednostavno. Veliki brat ima uslove za nju.

Ona je izgubila pravo da se ravnopravno bori za glavnu nagradu. Ona ne može da bude nominovana ali ukućani svakog petka daju svoje mišljenje o njoj i odlučuju o njenom opstanku u kući.

Sve druge povlastice i uslovi koji važe za sve, važe i za nju. Ali u trenutku kada većina ukućana odluči da Stefani izađe, izaći će.

21:42 Veliki brat obavestio Zoricu da je u kuću stigla njena podrška, da će biti tako blizu a tako daleko. Njen suprug joj se obraćao iz ispovedionice a ona je mogla da ga gleda na ekranu u dnevnoj sobi.

"Zorice, svi te podržavamo, ubaci u brzinu i seti se kako si prebrodila sve kada si jednom naišla na prepreku u životu. Ljubimo te svi", rekao je Sima dok je Zorica bila presrećna i sve vreme je govorila: "Sunce moje".

Ostali takmičari su je bodrili da ne zaplače.

21:35 Prvo iznenađenje produkcije za večeras je da u kuću Velikog brata ulazi i Zoricin suprug Sima.

21:25 Zorica i Goran su imali incident ali njen muž Sima ipak pokušava da je odbrani.

"Ja mislim da ona to nije namerno jer njen brat nema dece i sigurno nije htela da povredi Gorana", rekao je on i dodao da se Zorica isto ponaša u kući Velikog brata kao i u njihovoj porodičnoj kući.

21:20 U studiju je Goranova verenica Lejla. Ona kaže da je jedva skupila snagu da dođe.

"Ja moram prvo da zahvalim publici jer da nije bilo njihovih poruka ja ne bih skupila snagu da dođem ovde. To kažem zbog incidenta koji se desilo, što se spominjalo očinstvo Goranovo. To je sve zbog tolikog boravka u zatvorenom prostoru, ali ja ono što mogu da kažem jeste da on nije agresivac i da od njega ne možete očekivati takve stvari", rekla je ona.

21:05 Pred ukućanima je danas vrlo težak zadatak.

"Ukućani će danas morati javno nominovati. Znači jedno ispred drugog će pričati, gledati se u oči i reći koga i zbog čega nominuju", rekla je Antonija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track