ČEGA SE PAMETAN STIDI TIME SE ONA PONOSI: Maca bez blama pričala kako se drogirala!

Priznala bez stida

ČEGA SE PAMETAN STIDI TIME SE ONA PONOSI: Maca bez blama pričala kako se drogirala!

Stars -
Od bosanske starlete Senade Nukrić poznatije kao Mace Diskrecije više ništa ne može da nas iznenadi.

Navikli smo da nas rijaliti programi obasipaju tučama i nemoralnim ponašanjem, kao što scene seksa i golotinje, a sada su učesnici počeli da se hvale i konzumiranjem narkotika. Naime, Maca je ispričala kako se jednom prilikom drogirala, a priznala je i da su neke njene drugarice iz rijalitija narkomanke.

"Ima mnogo devojaka koje zovu dopuna. Takva je Bojana Stojković. One kad hoće da budu s nekim muškarcem, to su uglavnom neke kamiondžije, one im kažu, da mogu da se vide, ali da nemaju kredit da se jave. Oni njima uplaćuju dopunu. Jer kako bi inače zakazale seks. To su devojke dopune. Te devojke loše završe. Počnu da se viđaju s mnogima, onda ne mogu da izdrže pritisak, pa im oni ponude drogu. To vam je kao kad pušite. Stalno želite da pušite. Tako i one počnu da se drogiraju i to je stalno potrebno", pričala je bosanska starleta a potom priznala da se i sama drogirala.

"Probala sam kristale", izjavila je Maca. Na ovo su reagovali pojedini učesnici i rekli da je Maca ista kao one devojke koje je i sama ogovarala.

"Priznala sam da sam probala, ali samo jednom i nikad više. Meni droga ne treba. Ja volim muškarce i oni su moja droga. Važno je da umem da ih zadovoljim, zato svi dolaze meni. I kod mene je diskrecija zagarantovana", hvalila se Maca.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja