NAMUČIO SE SA DEVOJKOM SLAVNOG KOŠARKAŠA: Saša jedva ubo pravu rupu!
Foto: Nemanja Pančić

Namestio lančić devojci Bogdana Bogdanovića

NAMUČIO SE SA DEVOJKOM SLAVNOG KOŠARKAŠA: Saša jedva ubo pravu rupu!

Stars -
Pevač u pauzi snimanja spota pomogao manekenki da stavi lanac oko vrata, ali to je potrajalo duže nego što je očekivao

Najpopularniji pop pevač mlađe generacije Saša Kovačević prošle nedelje snimao je spot za pesmu „Rođendan“, pa je za video-klip novog hita ponovo oko sebe okupio prelepe dame. Jedna od manekenki bila je i Anja Škuletić, devojka srpskog košarkaškog reprezentativca Bogdana Bogdanovića, koja je na trenutak uspela da Saleta odvoji samo za sebe.

Bogdanova Anja je sa koleginicama sedela u lobiju hotela čekajući da reditelj da znak za nastavak snimanja i žalila im se da ne može da zakači lančić oko vrata zbog dugačkih noktiju. U tom trenutku je naišao Saša, pitao ih da li su umorne i gladne i rekao im da će uskoro da stigne klopa koju su poručili. Devojke su uglas rekle da jedva čekaju hranu, a Anja se požalila na lančić i pitala Saleta da joj pomogne, a on je odmah pristao.

- Uh, ovo mi baš ne ide od ruke! - kroz smeh se požalio Kovačević posle dva-tri minuta bezuspešnih pokušaja, ali nije odustajao.Kada je konačno uspeo da pogodi gde šta treba da ubaci, vratio je osmeh na Anjino lice pa su njegovu uspešnu akciju overili jednim sportskim pozdravom. Valjda je Anja tako navikla da čestita i Bogdanu kad sve uradi kako treba.

Milica Crnogorac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track