TUŽILA NESTOROVIĆA: Mia Borisavljević traži odštetu od 5.000 evra
Foto: Damir Dervišagić

Traži pravdu na sudu

TUŽILA NESTOROVIĆA: Mia Borisavljević traži odštetu od 5.000 evra

Stars -
Folkerka traži odštetu od Dejana Nestorovića, koji je za nju rekao da se u Dubaiju bavila najstarijim zanatom i da je imala makroa.

Pevačica Mia Borisavljević rekla je da su takve tvrdnje neistinite, uvredljive i omalovažavajuće.

"Povređeno mi je pravo i dostojanstvo ličnosti, profesionalni ugled i čast. Samim tim, nanet mi je veliki duševni bol i nematerijalna šteta. Bavim se godinama pevanjem i moja karijera nije građena i praćena skandalima i ovakve gnusne neistine znatno štete mom profesionalnom ugledu i statusu", navela je u tužbi.

Pevačica je ovim povodom saslušana u Višem sudu, a u tužbi je navedeno da postoji mogućnost prinudnog izvršenja ukoliko joj ne bude isplaćen zatraženi iznos.

Dejan Nestorović kaže da je pevačicino pravo da traži, a njegovo da joj ne da ni evra.

"Budem li osuđen, tražiću lično od predsednika države da me abolira. Nisam ja kriv što se niko nije bavio pojmom elitne prostitucije do kraja pa se ne zna čije je "gole spotove" finansirao Rodoljub Radulović, poznatiji kao Miša Banana, koji je dotičnoj platio silikone i bio s njom u hotelu u Skoplju. Ja tada nisam rekao sve što znam, a ako budem to uradio, sve su prilike da ću napraviti veći haos od ovog. Njeno pravo je da traži, a moje da joj ne dam ni evra, jer je to što sam rekao - istina", kaže Nestorović.

Foto Kurir
Foto Kurir

(Expressmag.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track