LOPOVLUK: Muž Nataše Bekvalac ukrao jaknu i mobilni!
Foto: Nemanja Pančić

Ljubomir Jovanović krije ružnu prošlost

LOPOVLUK: Muž Nataše Bekvalac ukrao jaknu i mobilni!

Stars -
Bivši rukometaš, sada direktor Sportsko-rekreativnog centra Pionirski grad, pre osam godina optužen za krađu stvari u vrednosti od 45.000 dinara

Ljubomir Jovanović, suprug Nataše Bekvalac i direktor Sportsko-rekreativnog centra Pionirski grad, pre osam godina je optužen za krađu u jednom novosadskom klubu, zbog čega umalo nije završio u zatvoru.Kako Kurir saznaje, protiv bivšeg rukometaša vođen je krivični postupak jer je početkom januara 2007, dok je radio kao šanker u jednoj diskoteci u rodnom gradu, ukrao markiranu mušku kožnu jaknu, u kojoj su bila dokumenta vlasnika i mobilni telefonom marke „nokija 7210“, u ukupnoj vrednosti od 45.000 dinara.

Jovanović je zbog toga bio priveden na informativni razgovor, a kasnije je taj slučaj došao i do Opštinskog suda u Novom Sadu. Međutim, nakon nekoliko meseci tužilac je odlučio da Jovanovića ipak oslobodi krivičnog gonjenja.

- Ljuba je pre selidbe u Beograd živeo turbulentno. Radio je na novosadskom Štrandu kao šanker, a usput se bavio sitnim nezakonitim radnjama, te u evidenciji MUP postoji dokument kojim se tereti za krađu u jednom klubu. Krivični postupak obustavljen je godinu dana posle tog incidenta jer je vlasnik ukradenih stvari odlučio da Ljubu ne tereti nakon što je izjavio da je to uradio nesvesno - otkriva naš izvor blizak Jovanoviću.

Rukometaš je život promenio iz korena kad se preselio u Beograd.- Jovanović se 2011. iz Novog Sada preselio u Beograd, a njegov nekad najbolji drug Vlada Mandić, s kojim ne razgovara već dve godine, pomogao mu je da se uklopi u novu sredinu ustupajući mu stan na korišćenje. Kad je Ljuba stao na noge i počeo da zarađuje, obnovio je vezu s Natašom Bekvalac, kojom se kasnije i oženio - završava naš izvor.Tim povodom hteli smo da razgovaramo s Ljubom, ali on do zaključenja ovog broja Kurira nije odgovarao na naše pozive.

Policija ga odbilaTRAŽIO DOZVOLU DA NOSI ORUŽJEKako saznajemo, Ljuba je nekoliko godina posle krađe od policije tražio dozvolu za nošenje oružja, ali odbijen je upravo zbog tog prekršaja. Ljuba danas izbegava medije, iako je u braku s pevačicom koja je često u žiži javnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja