BRANKICA PROGANJA MILOŠA: Biković iskulirao bivšu devojku!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

On je ne konstatuje

BRANKICA PROGANJA MILOŠA: Biković iskulirao bivšu devojku!

Stars -
Glumac je na premijeru stigao sa devojkom Anjom Alač, a kad se bez nje pojavio na žurki, odmah se u njegovoj blizini našla Brankica Sebastijanović, koju nije ni pozdravio

Glumačka zvezda Miloš Biković preko noći je postao san mnogih devojaka, ali on izgleda najviše voli koleginice, pa je opet u ljubavi s jednom glumicom. Posle Brankice Sebastijanović, čuveni Tirke iz Montevidea vratio se u zagrljaj Anje Alač, s kojom se zabavljao pre pet godina. A kako je svet mali, tako se ovaj glumačko-ljubavni trougao prošle nedelje našao na istom mestu u isto vreme.

Miloš, Anja i Brankica bili su na premijeri filma „Igra u tami“. Nakon što se pozdravio s kolegama iz filma, Biković se sa Alačovom osamio za šankom kafe-bara Sava centra, gde su popili piće i proćaskali na miru. Posle premijere, uži krug zvanica otišao je na afterparti u jednu beogradsku kafanu, a Miloš je i tamo bio u centru pažnje svih slobodnih devojaka jer Anje Alač nije bilo ni na vidiku, a kako smo čuli, ona je odmah nakon projekcije otišla kući.

Slučajno ili namerno (a slučajnosti ne postoje), na samo metar od njega stajala je njegova bivša Brankica Sebastijanović. Sudeći po govoru tela, svim silama je pokušavala da privuče njegovu pažnju: glasno se smejala, dodirivala i zabacivala kosu, gestikulirala... Ali ništa nije vredelo. Iako važi za džentlmena, Miloš joj ni „ćao“ nije rekao, ostao je u društvu Andrije Kuzmanovića i dve devojke, ne pogledavši nijednom u Brankičinom pravcu.

(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja