PAPARACO: Andrija Milošević za 10 sekundi napravio tri prekršaja
Foto: Damir Dervišagić

Glumac ne poštuje pravila

PAPARACO: Andrija Milošević za 10 sekundi napravio tri prekršaja

Stars -
Miloševića mrzelo da čeka zeleno svetlo za pešake, pa je prešao ulicu van zebre ne prekidajući razgovor mobilnim telefonom

Andrija Milošević je za samo desetak sekundi napravio tri prekršaja, za koja bi mogao da plati kaznu od 13.000 dinara! Paparaco Kurira snimio je glumca kako u centru Beograda ne poštuje saobraćajne propise.Zvezdu serije „Andrija i Anđelka“ zatekli smo ujutru kako žuri da pređe Makedonsku ulicu. Iako je došao do pešačkog prelaza, mrzelo ga je da sačeka zeleno svetlo na semaforu pa je krenuo da prelazi ulicu van zebre, a pritom nije prekidao razgovara mobilnim telefonom.

Za Andriju kazna 13.000 dinara
Za Andriju kazna 13.000 dinara

Damir Okanović, direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja, objašnjavao je ranije za Kurir da je zakon vrlo strog za sve učesnike u saobraćaju.- Pešaci smeju da prelaze kolovoz samo preko obeleženog pešačkog prelaza, ili na udaljenosti većoj od 100 metara od najbliže zebre. U suprotnom, biće kažnjeni sa 5.000 dinara, a ako vode dete, sa čak 6.000 do 20.000 dinara! Pešak je u prekršaju ako prelazi makar i jedan centimetar van prelaza - objasnio je Okanović i dodao da na pešačkom prvenstvo prolaza ima pešak, a van njega vozilo.Javne ličnosti, koje bi trebalo da budu uzor mnogima, često prave greške u saobraćaju. Nadamo se da će Andrija obratiti više pažnje na to kako se ponaša na ulici.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track