VIŠE NEĆE NA FARMU: Balerina doživela nervni slom

Odustala u poslednjem trenutku

VIŠE NEĆE NA FARMU: Balerina doživela nervni slom

Stars -
Jelenu Milošević su producenti pritiskali da ponovo uđe u rijaliti, ali je noć pred povratak na imanje u Lisoviću opet završila u bolnici

Jelena Milošević Balerina se neće vratiti na Farmu zbog nervnog rastrojstva koje je doživela veče pred povratak na imanje!- Jelena nije bila psihički spremna da se vrati u rijaliti, ali su je iz produkcije pritiskali da se ponovo useli na seosko imanje. Pošto im je obećala povratak, odlučila je da se spakuje, ali pred sam polazak dobila je napad panike. Završila je u Urgentnom centru - govori dobro obavešten izvor.Kako saznajemo, doktor je Jeleni prepisao strogo mirovanje uz konstataciju da bi povratak u rijaliti bio poguban za njeno zdravlje. Jaki sedativi koje je na imanju pila nikako nisu dobri uz alkohol, koji je tamo neizbežan.Svesna da taj rijaliti šteti njenom zdravlju, Jelena je odlučila da se ne vrati u Lisović, već da isključi telefon i posveti se porodici. U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Balerinu, ali je ona bila nedostupna.Podsetimo, Jelena Milošević Balerina napustila je Farmu nakon što joj je Kristijan Golubović u toaletu razbio nos.(Z. S. R.)

Kristijan priznaoORALNI SEKS S BALERINOMIako uporno ponavlja da je s Balerinom samo simulirao seks i da dalje od toga nisu išli, Kristijan je otkrio jedan detalj. Kriminalac je otkrio Aci i Tamari da je s njom imao oralni seks napolju na klupi, kada su oboje bili pijani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track