Čupo Kalač: Oteraću Jelenu u zatvor jer mojoj ćerki preti ubistvom!
Foto: Printscreen

Poručuje bivšoj

Čupo Kalač: Oteraću Jelenu u zatvor jer mojoj ćerki preti ubistvom!

Stars -
Potražiću pomoć u Ambasadi Švedske pošto sam njihov državljanin. Uvek se hvalila vezama u MUP, verujem da zbog toga priča kako će dobiti dozvolu za oružje, kaže učesnik „Parova“

Čupo Kalač poručio je bivšoj verenici Jeleni Golubović da će je oterati u zatvor zato što je njegovoj ćerki zapretila ubistvom! On je iz vile „Parova“ za Kurir rekao da su ga uznemirile Jelenine pretnje da njegovu naslednicu čeka metak ako nastavi da je pominje u rijalitiju.

- Državljanin sam Švedske i u toj zemlji se zbog daleko manjih pretnji debelo odgovara, a kamoli za pretnju vatrenim oružjem. Ako dođe do problema, potražiću pomoć u švedskoj ambasadi. Uvek se hvalila vezama u MUP, verujem da zbog toga priča kako će dobiti dozvolu za oružje - kaže Čupo.Tvrdi da su ga veoma iznenadile Jelenine reči.- Nikad nije pominjala moju ćerku u ružnom kontekstu. Jednom sam u Dobrim vodama bio s Jelenom, a moja ćerka Evelina, sestra i sestričina bile su u Ulcinju, pa sam predložio da odemo da im se javimo. Jelena se lepo pozdravila s njima. Pomenuo sam da bih ćerki kupio kola, a Jelena je povikala: „Što da joj kupuješ kola kad te ona ne voli“ - prepričava Kalač.Dodaje da Jelenu, koja je pobegla iz rijalitija nekoliko dana nakon njegovog ulaska, pominje samo po dobrom i da mu nije jasno zašto je tako burno reagovala.- Mislim da je Jelena veliki igrač za rijaliti i da je šteta što nije unutra. Samo sam je u tom kontekstu pominjao. Nisam došao u „Parove“ da bih nju izbacio, to sam mnogo puta rekao. Ne znam da li sve to sada radi zbog marketinga ili stvarno tako misli - zaključuje Čupo.Podsetimo, Jelena je u SMS prepisci s novinarom Kurira upozorila Čupu da je ostavi na miru. „Neka još jednom kaže moje ime i njegovo kopile Evelinu će neko ubiti“, piše u jednoj poruci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track