Najnovije vesti

CECA ODUŠEVLJENA RUSIJOM, ALI I PREDSEDNIKOM: Putin je pravi šmeker, ima harizmu!
Foto: Kurir, AP

Pevačica puna utisaka

CECA ODUŠEVLJENA RUSIJOM, ALI I PREDSEDNIKOM: Putin je pravi šmeker, ima harizmu!

Stars
Svetlana Ceca Ražnatović juče je doputovala iz Moskve, gde je pred više od 4.000 fanova održala koncert za pamćenje.

Pevačica je oduševljena ruskom prestonicom, posebno trgovima koji su urađeni u bajkovitom stilu.

"Nisam mogla ni da zamislim da je toliko lepo, iako su mi mnogi govorili o čarima ruske prestonice. Obilazila sam grad, njihova arhitektura je božanstvena, ali je mnogo hladnije nego u Beogradu", kaže Ceca, koja reči hvale ima i za predsednika ove zemlje Vladimira Vladimiroviča Putina.

"On je pravi šmeker i ima harizmu. On voli Srbe, a ja volim Ruse", uz osmeh priča folk diva koja je, ogrnuta u srpsku zastavu, spektakularni koncert zatvorila pesmom "Đurđevdan".

Foto AP
Foto AP

Veliki broj poznatih političara, sportista i muzičara došao je da čuje glas srpske pevačice, pa su glavni separei popularne diskoteke bili unapred zakupljeni. S obzirom na to da zbog prirode posla puno putuje, Ceca je priznala da se plaši terorističkih napada koji se u poslednje vreme dešavaju u metropolama širom sveta, a za koje se nikada ne zna gde im je sledeća meta."Nije mi svejedno, dešava se da niko na planeti nije siguran, ali se uzdam u zdravu svest ljudi koji odlučuju o tome i da će se sve smiriti i stišati", uverena je Ražantovićeva.

Foto Story
Foto Story

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...