RAT STARLETA Slađa: Milan Popović i ja ćemo živeti zajedno - Ajfonka: Ukrašću ti ga čim izađem!

Počela borba

RAT STARLETA Slađa: Milan Popović i ja ćemo živeti zajedno - Ajfonka: Ukrašću ti ga čim izađem!

Stars -
Svađa zbog kralja bakra Hrvatica ubeđena da će pobediti u „Parovima“ zahvaljujući novom dečku, a Srpkinja veruje da će ga osvojiti kad napusti luksuznu vilu u Zemunu

Učesnice „Parova“ Slađana Petrušić i Tijana Ajfon zaratile su zbog bivšeg Severinog verenika - Milana Popovića.Hrvatska pevačica i srpska starleta pletu paukovu mrežu oko kralja bakra. Prva ga je ulovila Petrušićeva, koja je priznala da je od seksa s njim i dalje bole prepone.- Malo me bole prepone, ali šta ću, zaljubila sam se. Krenula sam Severininim stopama i mnogo mi je drago zbog toga. Od Milana sam dobila prsten od bakra. Čula sam da je i moja koleginica dobila isti takav, ali da je spakovala kofere i otišla jer je bio od bakra, a ne od zlata - priča nova Milanova verenica, koja već planira život s biznismenom.- Kad izađem iz rijalitija, dogovorićemo se Milan i ja o zajedničkom životu. Pa nisam ja luda, šta ste mislili da sam radila ovih mesec i po nego planirala sve s njim. Eto, spetljala sam se s kraljem bakra, videćemo ko će sad imati najviše glasova i ko će pobediti - poručila je Slađa, ubeđena u pobedu u rijalitiju.Tijana Ajfon je slušala šta njena suparnica priča, a zatim je u tajnoj sobi otkrila plan - da i ona osvoji kralja bakra!- Mislim da je Milan pravi gospodin i ubeđena sam da ću moći da ga zavedem čim napustim rijaliti. Kakva Slađa, smešna je ona za mene. Ja sam bolja riba, atraktivna sam, i to je potrebno jednom takvom čoveku. Moram da ispoštujem ugovor koji sam potpisala sa Hepi televizijom, ali čim budem na slobodi, bacam se na Popovića - poručuje Ajfonka.

Bez kriterijumaSLAĐA MUVA ČUPU KALAČASlađana očigledno nema kriterijume pri izboru muškaraca. Da će se okrenuti bivšem momku Jelene Golubović, veliko je iznenađenje za sve učesnike „Parova“.- Mislim da je Čupo Kalač zaljubljen u mene. Ja ga razumem i od njega ću napraviti čoveka - rekla je Petrušićeva.

Ajfonka samouverenaPOLITIČARI ME OBOŽAVAJU JER UKRAŠAVAM PROSTORAjfonka je po izlasku iz prethodne sezone „Parova“ često povezivana s mnogim političarima, sportistima i fudbalerima s kojima se pojavljivala u javnosti. Starleta je objasnila kako to da se baš ona nađe u njihovom društvu.- Lepa sam, zabavna i svi vole da budu u mom društvu. Političari me prosto obožavaju. Obožavam da idem na javna dešavanja, ali i na žurke koje su zatvorenog tipa. Nije važno šta se tamo dešava, već ko ih organizuje. Mogu slobodno reći da ja ukrašavam taj prostor i da su sve oči uprte u mene - rekla je Tijana.

Ponovo nasiljeTIJANA GAĐALA DIVNU LIMENKOMTokom emisije „Goli život“ u vili „Parova“ sinoć su se potukle Tijana Ajfon i Divna Karleuša. Do incidenta je došlo kada je voditeljka starleti pročitala novinski članak u kom piše da je abortirala dete moćnog političara, na šta je Divna optužila Ajfonku da se folira i da je celu priču izmislila zarad popularnosti. Tijana je izgubila živce i Karleušu gađala limenkom, da bi potom skočila i krenula fizički da se obračunava sa njom. Međutim, produkcija je odmah ugasila ton i promenila kadar dok se strasti između ukućanki nisu smirile.(N.Z.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja