ZAVODNIK: Mrkonjić spopadao pevačice iza Aninih leđa!

Bivši ministar preterao s pićem, pa se zaigrao

ZAVODNIK: Mrkonjić spopadao pevačice iza Aninih leđa!

Stars -
Dok se Bekuta presvlačila na snimanju novogodišnjeg programa Dragane Mirković, Milutin Mrkonjić ljubio i grlio Suzanu Jovanović, Minu Kostić i Anu Sević

Zvezde novogodišnjeg programa televizije DM, koje je u Požarevcu snimila folk zvezda Dragana Mirković, nisu bili pevači, već Milutin Mrkonjić! Bivši ministar je došao sa devojkom Anom Bekutom, ali nije skidao oči s njenih koleginica.

Dođi čiči... S Anom Sević
Dođi čiči... S Anom Sević

Pošto su oboje bili odlično raspoloženi i nikuda nisu žurili, odlučili su da popiju čašicu više. Mrka je rakiju „gasio“ belim vinom, koje je Draganin suprug Toni Bijelić naručio za njihov sto.

Zašto me u obraz ljubiš... S Minom Kostić
Zašto me u obraz ljubiš... S Minom Kostić

Međutim, vrag je odneo šalu kada je Ana otišla da se presvuče jer je Mrka iza njenih leđa merkao svaku pevačicu koja je prošla pored njega. Prvo mu je prišla Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića, koju je odmah izljubio.- Gde si, Mrko?! Dođi da te cokim dok Ana nije tu - rekla mu je pevačica, a on je šeretski dodao:- Nema ni Popovića, sad možemo da se ljubimo!Nakon što je Suzana otišla, Mrka je Mini Kostić udelio komplimente na račun izgleda, a ona ga je grlila i ljubila. Zatim je merkao i Anu Sević, koja je prišla da ga pozdravi, a kada se Bekuta vratila za sto, bio je miran kao bubica!

Gladne godineVERICA I MARINKO NAVALILI NA KLOPUVerovatno od uzbuđenja što je postao deda, Marinko Rokvić nije imao vremena da se kod kuće dobro najede, pa je u Požarevcu navalio na hranu. Verici Šerifović očigledno nisu smetali komentari da se ugojila, pa nije mogla da odoli poslasticama.

NevaljalaDRAGANI SEVALE GAĆICEDragana Mirković nije vodila računa kako sedi, pa su joj sevnule gaćice dok je davala intervjue. Pevačica nije obratila pažnju na to jer se trudila da se svim gostima posveti, ali i suprugu Toniju, kojeg je sve vreme ljubila i grlila.

Skandalozno ponašanje pevačicaGOCA VIKALA NA KOLEGE, ZLATA PRAVILA BALONE, SANJA SE KREVELJILA!Goca Lazarević već nekoliko godina zaredom pravi skandale na snimanju novogodišnjeg programa Dragane Mirković. Prošle godine je kolima udarila u konobara, a ove je vikala na kolege.- Ko je parkirao auto i niko ne može da izađe od njega, to jest ja?! Neka se odmah pomeri inače ću mu ovako mala izbušiti gume! Ajde, kolege - rekla je Goca.S druge strane, Zlata Petrović se očigledno nije rešila ružnih navika - pevačica je sve vreme pravila balone žvakaćom gumom i čačkala zube. Njena koleginica Sanja Ðorđević letos je izjavila da proživljava drugi pubertet i još uvek se tako ponaša. Pevačica se, naime, sve vreme kreveljila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track