(VIDEO) NASILJE NA FARMI NE PRESTAJE: Baki izgubio živce! Gađao i psovao Jelenu Golubović!
Foto: Printscreen Farma

I dalje niko ne reaguje

(VIDEO) NASILJE NA FARMI NE PRESTAJE: Baki izgubio živce! Gađao i psovao Jelenu Golubović!

Stars -
Ne prođe nijedan dan a da na Farmi ne dođe do novog nasilja. Pretnje, tuče i psovke su postala karakteristične za ovaj rijaliti, pa su tako do novog sukoba došli Jelena Golubović i Baki B3.

Nakon što je neuspešno uradio tajni zadatak, Jelena je rekla Bakiju kako je glup, dok se on pravdao kako je Aca bio taj koji je odmah pao na zadatku. Zadruga je Lepom Mići i Bakiju zadala da sakriju ogledalo iz dnevne sobe, međutim kako su ih Alen i Aca razotkrili, njihov zadatak se smatrao neuspešnim.

Jelena je konstatno provocirala Bakija, zbog čega je on na kraju izgubio živce i gađao rediteljku. Očigledno da su fameri na rubu živaca, jer skoro svakog dana dolazi do novih sukoba."Aj sad pričaj stoko, je*em te u usta smrdljiva", rekao je pevač i izašao iz trpezarije, a onda je Stanija počela da svađa sa Lepim Mićom. Starleta je rekla kako je pitala Lepog Miću da li je bio na tajnom zadatku, kada ju je on žestoko izvređao.

"Ma ko te je*e, nabijem te na ku*ac", vikao je Mića. Stanija ga je nazvala nečovekom jer je vređao nju u njenu majku.

Farma-Baki i Mica pali na tajnom zadataku, by hollywoodhub

Televizija Pink je pokazala da ne razmišlja o posledicama, konstatno promovišići nasilje, što je ponovo dovelo do sukoba. I dok se narod truje ovakvim programom, predlog da se rijaliti emituje između 23 i 06 časova je na javnoj raspravi, posle čega će biti poslato na mišljenje Ministrastvu kulture.

Podsetimo, Regulatorno telo za elektronske medije (REM) je usvojilo tekst obavezujućeg uputstva prema kome emiteri ne mogu da puštaju rijaliti programe pre 23 časa! Očigledno je, međutim, to da postoje mediji koji su jači od zakona, a vidimo da se TV Pink beskrupulozno oglušava o odluke nadležnih organa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track