KRKANLUK KOD DRAGANE MIRKOVIĆ: Milica navalila na kobasicu, Viki se davila u gibanici
Foto: Damir Dervišagić

I iće i piće

KRKANLUK KOD DRAGANE MIRKOVIĆ: Milica navalila na kobasicu, Viki se davila u gibanici

Stars -
Todorovićeva i Miljkovićeva do vrha napunile tanjire. Jelena Karleuša ništa nije okusila, pila je samo energetska pića

Za doček Nove godine običaj je da se krka i pije, pa što bi bilo drugačije i na snimanju novogodišnjeg programa televizije Dragane Mirković. Pevači su se drugog dana proslave davili u bogatom švedskom stolu!

Rokerke u duši... Neda Ukraden i Dragana Mirković
Rokerke u duši... Neda Ukraden i Dragana Mirković

Folkerka iz Beča se, kao i prethodnih godina, potrudila da sve bude na visokom nivou, a njen suprug Toni Bijelić je svima ponaosob poželeo dobrodošlicu. I svi pevači redom su, čim su došli u restoran u Požarevcu, navalili na hranu. I sve to zalivali alkoholom.

Navalili ko gladna godina... Ćana i Nemanja Stevanović
Navalili ko gladna godina... Ćana i Nemanja Stevanović

Među prvima na švedski sto se bacila Milica Todorović, koja je odmah napunila tanjir kobasicama. I nije marila što su je svi gledali u čudu.- Kako su ukusne! Ne pamtim kad sam bila ovako gladna - ponavljala je dok se oblizivala.

Broji sebi zalogaje... Goga Sekulić i dalje na dijeti
Broji sebi zalogaje... Goga Sekulić i dalje na dijeti

Nemanja Stevanović je sedeo pored nje, a kad ju je video kako je navalila na hranu, otrčao je do švedskog stola. Do njih je bila Viki Miljković, koja se davila u gibanici. Njene iznenađene kolege su glasno komentarisale da u poslednje vreme ne vodi računa o ishrani i da bukvalno jede šta stigne. S druge strane, Goga Sekulić striktno se pridržava dijete, tako da je birala samo nemasnu hranu. Bogatoj trpezi nisu odoleli ni Neda Ukraden, Nikolija, Ćana, Ljupka Stević, Sandra Afrika, Keba, dok Jelena Karleuša ništa nije okusila, samo je pila energetska pića!

Ništa alkohol, ništa hrana... Jelena Karleuša
Ništa alkohol, ništa hrana... Jelena Karleuša

Fudbaler oduševljenROLAND MUVAO MILICUFudbaler Roland Linc došao je s prijateljima. S obzirom na to da su Bijelići kućni prijatelji s igračem austrijske fudbalske reprezentacije, on zna da Dragana ima zgodne koleginice. Roland je nahvalio Milicu da je prelepa, nazdravljao je s njom i flertovao sve dok mu ona nije rekla da ima dečka!

Ne razdvajaju seJELLENA POVELA BEBU I MUŽAJellena je na snimanje povela supruga Komnena i njihovog sina. Pevačica se od naslednika ne razdvaja, čak ni kad ima posla. Dok je ona bila na sceni, suprug je brinuo o sinu, a kasnije ga je ona presvlačila.

SUSRET Pevači ponovo bliski MILAN IZLJUBIO RADUMilan Stanković i Rada Manojlović ponovo su bliski. Pevač je u restoran u Požarevcu stigao tri sata pre nekadašnje devojke i nestrpljivo ju je čekao. A kad se Rada pojavila, ponašala se kao ga ne primećuje i otišla je da se presvuče, a potom je, tip-top sređena, prišla Stankoviću i izljubila se s njim. Ćaskali su sve vreme dok ih nije prekinula Dragana Mirković. Milan je sačekao Radu da otpeva pesme, a onda je otišao, dok je ona ostala još dugo na proslavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track