SLAĐA HISTERISALA U PAROVIMA: Prvo je brutalno prebila rediteljku, sad Anđelu polila vodom!

Ništa bez nasilja

SLAĐA HISTERISALA U PAROVIMA: Prvo je brutalno prebila rediteljku, sad Anđelu polila vodom!

Stars -
Slađa Petrušić, koja je izbačena iz Parova jer je istukla Jelenu Golubovič, ponovo je završila u izolaciji jer je pretila Anđeli i polila je vodom!

Naime, iako je dobila više od 40 posto glasova i zauzela prvo mesto na tabeli u odnosu na ostale nominovane, izgleda da Slađanu Petrušić nije to nešto posebno oraspoložilo. Naprotiv, ponovo se predstavila kao nasilnik, zbog čega je pre nekoliko meseci bila i diskvalfikovana iz ovog šoua.

Ona je Anđelu Lakićević, nakon žestoke svađe sa njom, polila vodom i potom joj uputila niz pretnji, zbog čega je završila u izolaciji.

Podsetimo, Petrušićeva je toliko ispesničila jelenu Golubović da joj je otekla, pa je čak i krvarila. "Za to sam dobila kaznu oduzimanja 2.000 evra od honorara. Udarila sam i Marka, tada sam dobila kaznu od 1.000 evra, i imala sam još jedan udarac zbog kog sam kažnjena", hvalila se tada Slađa.

Golubovićeva je zbog tuče i pretnje ubistvom prijavila Petušićevu policiji. Nekoliko dana pošto je Jelena podnela prijavu, policija je pokucala na vrata Slađanine tetke u Laktašima, kod koje često boravi. Kako nisu mogli da je nađu u Hrvatskoj, pokušali su da dođu do nje u Republici Srpskoj.

EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track