POLUDEO POSLE SVAĐE: Makarona priveden zbog Tamare Đurić!
Foto: Facebook

Završio u stanici policije

POLUDEO POSLE SVAĐE: Makarona priveden zbog Tamare Đurić!

Stars -
Đurićkinog bivšeg dečka, biznismena Dejana Palića, koga je ostavila zbog Ace Živanovića, policija našla kako pijan hoda ulicom, viče i priča nepovezano

Biznismen Dejan Palić, poznatiji kao Makarona, u noći između subote i nedelje završio je u stanici policije Savski venac zbog svađe s bivšom devojkom Tamarom Ðurić!Kako Kurir saznaje, Palića je pod dejstvom veće količine alkohola oko ponoći patrola zatekla kako divlja na ulici i privela ga u stanicu da bi se smirio.- Makarona nije bio u automobilu, već je hodao ulicom. Patrola se zaustavila, ali je on vikao, govorio nepovezano, jedva smo ga smirili. Bio je vidno pod dejstvom alkohola, a takvo njegovo ponašanje navodno je prouzrokovala svađa s devojkom - priča izvor Kurira.On navodi da Palić nije napao policajce, ali je priveden u stanicu kako bi se smirio i kako ne bi napravio neki incident na ulici.Biznismena su u stanici pokušavali da umire neko vreme, ali on nije prestajao da psuje i viče, sve dok se na vratima stanice u Savskoj ulici nije pojavila njegova bivša devojka Tamara Ðurić, koja je ponovo postala stanovnica imanja u Lisoviću.- Nikome nije bilo jasno šta se tačno događa, ali je očito da su se prethodno posvađali. Ona ga je smirila i obećala da će ga sama odvesti kući. Jedva ga je naterala da uđe u BMW. Iz stanice su otišli zajedno - otkriva sagovornik Kurira.Pozvali smo Tamaru, koja je pokušala da zaštiti bruke svog dojučerašnjeg dečka, kog je ostavila posle pet godina veze jer se zaljubila u Aleksandra Živanovića.- Nemojte to da pišete. To su gluposti. Dejan nije priveden. Mi jesmo bili u blizini policijske stanice Savski venac, tačnije u Savskoj ulici jer smo tu noć izašli u jedan klub - rekla je Tamara.

Publika glasalaKRISTIJAN I TAMARA VRAĆENI U FARMUPosle niza incidenata koje je imao u Farmi, zbog kojih je i izbačen iz rijalitija, Kristijan Golubović se zahvaljujući glasovima publike sinoć vratio na imanje. Zajedno s njim vratila se i Tamara Ðurić, koja je zbog govora mržnje takođe nedavno diskvalifikovana. Inače, produkcija je publici ostavila dve opcije prilikom glasanja, da vrate oba takmičara na imanje ili nijednog, a čak 90 odsto gledalaca glasalo je da se oni vrate.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track