INFARKT U PAROVIMA: Vesna Rivas se gušila i hvatala za srce!
Foto: Dado Đilas

Teška drama

INFARKT U PAROVIMA: Vesna Rivas se gušila i hvatala za srce!

Stars -
Teška drama odigrala se u rijalitiju „Parovi“ nakon što je Miki Đurićić opsovao majku pevačici Vesni Rivas, koja je zbog toga preživela predinfarktno stanje.

Uz povike da je voze u Urgentni centar ili pozovu Hitnu pomoć, pevačica se držala za levu stranu grudi, dok joj je vrat oticao.

"Imam aritimije i jaki bolovi mi sevaju kroz srce, vodite me na pregled da se noć ne završi kobno. Pogledajte kako mi je vrat otekao jer mi je proradila i štitna žlezda, ugušiću se ako mi ne pomognete. Dajte, ljudi, nije ovo šala", zapomagala je Vesna dok ukućani nisu reagovali, misleći da je ovo još jedna u nizu njenih predstava."Izacite ovog seljaka iz Kupinova koji hoće da me uništi. Ne mogu više da trpim njegove uvrede, stalno mi psuje majku, ali nikada mi nije ovako gnusno to rekao kao večeras. Ne mogu više ni da pričam, ugušiću se", vikala je pevačica i sve vreme pokušavala desnom rukom da masira deo oko srca."Vesna, smiri se. Popila si lekove koji su ti prepisani. Ako ti bude gore, pozvaćemo lekare. Sada se smiri i ne nerviraj se dodatno", poručila joj je voditeljka, dok je Đuričić nastavio da šikanira pevačicu, ne obazirući se na njeno zdravstveno stanje.

"Ako si bolesna u telo i glavu, izađi iz rijalitija, a ne ovde svima nama da dižeš pritisak. Sada vidiš kako je kada su moja majka i sestra, zbog tvojih laži da sam alkoholičar u dugovima, završile u bolnici", urlao je Đuričić.To je još više uznemirilo Rivasovu, koja je govorila kako je njena majka teško bolesna i kako joj se od pomisli šta sve može da joj se dogodi vrti u glavi. Organizatori su istog momenta izveli pevačicu iz vile u posebnu sobu, u koju je došao doktor da je pregleda, prenosi Alo.

Vesna je imala izuzetno visok pritisak, zbog čega joj je istog trenutka data injekcija, pa su joj se ubrzo i aritmije smanjile. Nju čekaju i dodatne analize ovih dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track