PAZARCI O SKANDALU NA FARMI: Semir nije smeo da kolje Maju, nego da je prebije!
Foto: Aleksandar Jovanović

Šta u Novom Pazaru kažu o Džankoviću

PAZARCI O SKANDALU NA FARMI: Semir nije smeo da kolje Maju, nego da je prebije!

Stars -
Nakon izbacivanja sa Farme pevač se vratio u rodni grad, koji ga je dočekao raširenih ruku. Niko ga ne osuđuje jer je za njih krivac pevačica iz Niša

Ekipa Kurir Starsa provela je vikend u poseti Novom Pazaru i njegovom trenutno najpoznatijem meštaninu Semiru Džankoviću, koji je diskvalifikovan iz rijalitija zbog tuče i vređanja na nacionalnoj osnovi. Želeli smo da nakon Semirovog izlaska sa „Farme“ vidimo reakcije njegovih sugrađana, da li ga podržavaju ili osuđuju.Ponos gradaU Novi Pazar stigli smo u zoru i svratili do jedne kafedžinice, gde su sedeli stariji ljudi. Prišli smo im, predstavili se i hteli da upitamo kako im se dopao pevač u rijalitiju i da li je zasluženo diskvalifikovan, ali nismo ni dovršili rečenicu, prekinuli su nas i odmah počeli da hvale Semira.- Mali Džanković je bio odličan i pravilno je postupio - rekao je jedan od njih.- Niti je držao nož, niti je bilo kome pretio klanjem i ubistvom. Mi muslimani prvi ne podržavamo nasilje i Semira njegov grad ne bi lepo dočekao da je to tamo pokazao - izjavio je u dahu, a njegov prijatelj je nastavio.- Nije smeo da pukne niti da dozvoli da ga jedna Maja Nikolić, za koju svi znamo ko je i šta, dotle isprovocira. Takođe, nije smeo ni da udari onu malu silikonušu (Tamaru Đurić) i za to treba da se kazni oduzimanjem honorara. Šta je bilo, bilo je, on treba da zaboravi i da ide dalje - rekao je Muhamed, koji je želeo da mu se istakne ime, ali ne da ga slikamo.Posle prijatne kafe i razgovora sa ranoraniocima krenuli smo u šetnju novopazarskom pijacom. Prodavci na tezgama su nas odmah pitali da li smo došli zbog Semira.- On je ponos Novog Pazara i svi ga volimo. Potpuno podržavamo njegovo ponašanje na Farmi, sve što je rekao bio je u pravu. Trebalo je da prebije onu pevaljku (Maju Nikolić) kako zaslužuje, ali je pored svih njenih provokacija pokazao poštovanje prema njoj - rekla je jedna prodavačica na pijaci, a i ostali su je maltene uglas podržali.

Kum Kambo: On je veliki emotivac, Maja ga je od početka provocirala
Kum Kambo: On je veliki emotivac, Maja ga je od početka provocirala

„Tamo daleko“Semir Džanković je pre podne imao porodične obaveze i javio nam je da ga oko 14 časova sačekamo u centru grada. Stigao je sveže ošišan i nasmejan, kao da prethodnih dana nije prošao golgotu rijalitija. - Mnogo mi je lakše otkako sam došao u svoj grad. Ne želim više da ponavljam kako nisam kriv i da nikoga nisam opsovao. Sve što sam rekao bilo je afektu, pa i za himnu i za pesmu „Tamo daleko“. Iskreno, ja tu pesmu i ne znam, samo sam bio koncentrisan na Maju i njen pogled, u kome se videlo da je želela da me isprovocira. Nažalost, želja joj se ispunila i ja sam pao na to. Oni koji su odgledali snimke znaju šta je istina, a to će shvatiti i policija. Roditelji, žena i prijatelji su me osudili samo kada sam jednom prilikom u nekoj svađi opsovao Boga, a to ni sebi nikada neću oprostiti. Kajem se zbog te psovke! - rekao je Semir.

Jasmin: Bez obzira na sve, Novi Pazar je ponosan na Džankovića!
Jasmin: Bez obzira na sve, Novi Pazar je ponosan na Džankovića!

Kratak fitiljNakon obilaska, otišli smo u kafić u kom ga je sačekala supruga Sanela sa prijateljima i njegovim kumom Semirom Kambovićem.- Semira je veliki emotivac, zato je i pukao jer ima kratak fitilj, sve doživljava srcem. Njega je Maja od početka provocirala i mi smo samo čekali kad će on pući! Nije tačno da je odlepio zbog himne, nego zbog Majine pojave - rekao je Kambo.I Jasmin Župljanin je hvalio sugrađanina.- U rijalitiju je ispalo kako je ispalo i tu nema nazad. Smatram da je i Maja Nikolić trebalo da ispadne jer je ona sve to i zakuvala. Bez obzira na sve, Novi Pazar je ponosan na Džankovića - kazao je Župljanin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track