MITROVIĆ OPET NAMEŠTA: Na Farmi ipak pobeđuje Golubović, ali ne Kristijan, već Jelena!
Foto: Dragam Kadić, Zorana Jevtić

Vlasnik Pinka smislio drugu nameštaljku s rediteljkom

MITROVIĆ OPET NAMEŠTA: Na Farmi ipak pobeđuje Golubović, ali ne Kristijan, već Jelena!

Stars -
Željko se dogovorio s Golubovićevom da ona pobedi u „Farmi 6“, ukoliko povuče tužbu protiv televizije Pink, a zauzvrat obećao da će joj isplatiti 50.000 evra, koliko joj duguje kao pobednici prethodne sezone rijalitija

Pobednik rijalitija „Farma 6“, čije se finale očekuje krajem decembra, biće Golubović! Jelena Golubović! Prema saznanjima Starsa, rediteljka je sklopila dogovor s vlasnikom televizije Pink Željkom Mitrovićem, koji joj je obećao trijumf u ovoj sezoni rijalitija u zamenu za povlačenje tužbe protiv Pinka zbog neisplaćene glavne nagradu od 50.000 evra za pobedu u „Farmi 5“.Pošto je bio prinuđen na to da diskvalifikuje Kristijana Golubovića, koji je važio za prvog favorita, vlasnik „ružičaste televizije“ odmah je po izbacivanju kriminalca pozvao rediteljku da uđe na imanje u Lisoviću pošto je televiziji naglo pala gledanost, a u zamenu joj je ponudio pobedu i isplatu starog duga.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

- Željko se veoma lako dogovorio s Jelenom. Pošto je ona opsednuta prvim mestom, obećao joj je pobedu, ali ne i nagradu od ovog rijalitija, već samo dug iz prethodne sezone, pošto joj je isplatio samo 10.000 evra kao pobednici. Tako bi Jelena dobila moralnu satisfakciju, a Mitrović bi uštedeo. Ona je pristala, a tome je pomogla i finansijska injekcija. Naime, Željko je Jeleni dva dana pred ulazak na imanje u Lisoviću dao 15.000 evra, a ostatak će joj isplatiti po završetku rijalitija. Golubovićeva je obećala Željku da će povući tužbu protiv njega ukoliko bude bila pobednica „Farme 6“- navodi naš sagovornik blizak produkciji „Farme“ i dodaje da je Jeleni, pored trijumfa, ponuđeno da radi i još neke projekte na Pinku nakon završetka rijalitija.- Mitrović joj je obećao da će nastaviti saradnju i posle „Farme“, tačnije će ona režirati neke nove rijaliti emisije na Pinku. Mada, takav dogovor s njom imao je i na kraju prošle „Farme“, ali ništa od toga nije bilo - završava naš sagovornik i naglašava da je ovim dogovorom više profitirao Željko, jer sad neće morati rediteljki da plaća sudske troškove i zateznu kamatu.

foto: Stefan Jokić
foto: Stefan Jokić

Da je ova informacija tačna, potvrdila je i sama rediteljka u jednom razgovoru s denserom Bakijem B3, dan nakon što je stigla na imanje u Lisoviću. Sedeli su za stolom u trpezariji kad je Baki upitao Jelenu zašto je odlučila da uđe u „Farmu“ samo nekoliko dana nakon izlaska iz „Parova“, na šta mu je ona rekla da je sigurna da će odneti pobedu u tom rijalitiju.- Svaki šou u kojem učestvujem je najgledaniji, i to pokazuju piplmetri. Zato su mene zvali da uđem u „Farmu“ jer znaju da ću podići gledanost. Ja ću ovde pobediti, znam to - kroz smeh je rekla Golubovićeva, ne želeći da otkrije denseru kako je tako sigurna u svoju pobedu.

Pobednici farmeVIŠE TUŽBI NEGO NAGRADA- Farma 1 (2009) - pobednik Topalko osvojio 100.000 evra- Farma 2 (2010) - pobedu i 100.000 evra odneo Miloš Bojanić- Farma 3 (2010) - isti iznos trebalo je da bude isplaćen Kaći Živković, ali nikad nije. Ona je u zamenu dobila pesme i marketing kroz Grand i Pink- Farma 4 (2013) - nagrada smanjena na 50.000 evra, a pobednik Sulejman Huljevac tužio Pink zbog neisplaćenog honorara i dobio ih na sudu - Farma 5 (jesen/zima 2013) - u aprilu 2014. Jelena Golubović podnela tužbu protiv Pinka jer joj nisu isplatili nagradu od 50.000 evra

Neće biti srećna kad se sve završiTV HEPI ĆE TUŽITI JELENUČelni ljudi televizije Hepi odlučili su da podnesu tužbu protiv Jelene Golubović za krivično delo prevare i nepoštovanja ugovora, budući da je rediteljka provela u rijalitiju „Parovi“ dva i po meseca i pobegla.Međutim, kako saznajemo, Jelenino bekstvo iz rijalitija nije razlog za tužbu, nego to što ona po ugovoru s Hepijem nije smela godinu dana da učestvuje u drugim rijaliti programima, što je prekršila. Kako bismo proverili takva saznanja, pozvali smo TV Hepi, međutim oni nisu hteli da komentarišu svoje odnose se Jelenom Golubović.- Nije još trenutak da o tome pričamo - rekli su nam na TV Hepi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track