DA LI JE OVO NORMALNO: Miki se uzbudi kad devojci smrde noge
Foto: Aleksandar Jovanović, Dr

Bizarni seksualni fetiši učesnika rijalitija „Parovi“

DA LI JE OVO NORMALNO: Miki se uzbudi kad devojci smrde noge

Stars -
Pčelar je i ljubitelj „zlatnog tuša“,Tijana Ajfon voli seks u avionu s političarem, a Maca Diskrecija da se zadovoljava voćem i povrćem

Učesnici „Parova“ potpuno su se ogolili pred kamerama - Miki Ðuričić, Tijana Ajfon i Maca Diskrecija otkrili su bizarna seksualna iskustva! Gledaoci su navikli na neuobičajene „lovačke“ priče starleta, ali ih je pčelar iz Kupinova zaprepastio.- Meni je najbolje kad devojci smrde noge, verujte mi da nema ništa lepše. Gola ženska stopala su mi super, ali još kad se onako osećaju, ma milina - ispričao je pčelar, koji je ranije priznao da voli i „zlatni tuš“.- Hajde, Ava, popiški se po meni da mi izlečiš psorijazu - rekao je Miki hrvatskoj starleti.Tijana Ajfon tvrdi da je najviše uzbuđuje seks u avionu. Starleta iz Popinaca kaže da je najbolji seks imala u privatnoj letelici s jednim državnim funkcionerom, čiji identitet ne želi da otkrije.- Niko sem nas dvoje, pilota i stjuardese nije bio u avionu. Prvo smo pili šampanjac, a posle smo dugo vodili ljubav. To mi je bio najbolji seks u životu i rado bih ga ponovila - iskrena je starleta, koja je ranije na poligrafu potvrdila da se s političarima provodila i na jahti.I Maca Diskrecija ima bizaran fetiš. Bosanska starleta teško podnosi seksualnu apstinenciju, pa se u prošloj sezoni „Parova“ u WC zadovoljila krastavcem. Taj scenario ponovila je i u ovom serijalu, pa je pre nekoliko večeri seksualni apetit zadovoljila - bananom!Starleta je pred ulazak u rijaliti čak objavila i video u kojem objašnjava kako to radi.- Zadovoljiti se na ovaj način bolje je nego sa svakim otići u krevet. Došlo je zadnje vreme. Danas niko ne gleda s kim spava i zato preporučujem devojkama da zadovolje krastavac umesto da dobiju neku bolest - objasnila je Maca.

NapokonMIKI I ANĐELA IMALI SEKSUprkos čudnim seksualnim fetišima, Miki Ðuričić je uspeo da zavede Anđelu Lakićević. Njihova cimerka Jovana Tomić Matora tvrdi da su pčelar i glumica pre nekoliko večeri imali seks ispod pokrivača. Međutim, njih dvoje nisu želeli da pričaju o tome.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track