STANIJA CINKARI KRISTIJANA: Starleta pozvana na saslušanje u policiju!

Pretnje

STANIJA CINKARI KRISTIJANA: Starleta pozvana na saslušanje u policiju!

Stars -
Osnovno tužilaštvo u Mladenovcu uputilo je policiji u Barajevu zahtev da se sasluša Kristijan Golubović jer je po povratku u rijaliti izneo niz pretnji na račun novinara, rekavši da im sabljom treba odseći glavu. Zbog pretnji koje je Kristijan izneo, u policiju će takođe morati da dođe i Stanija Dobrojević u svojstvu svedoka.

Tužilaštvo je već dva puta tražilo od policije da sasluša Kristijana Golubovića i Semira Džankovića zbog ugrožavanja bezbednosti učesnika rijalitija i vređanja ljudskog i nacionalnog dostojanstva. Čini se da ovo Kristijanu nije bilo dovoljno, pa će on morati ponovo u policiju.

"Treba uzeti sablju i kao mudžahedin odseći novinarima glavu. Pa da vidimo koga ćete da vređate. Ali ne možeš ni to da uradiš i onda ko kornjača s Galapagosa da robijaš 30 godina. Da imam dva života, išao bih na robiju i te bih pacove pomlatio sve, klošari", rekao je Golubović po povratku u rijalitiju Staniji Dobrojević.

Policija će takođe pitati Kristijana koji je motiv imao za izricanje ovakve pretnje. Dok će Stanija Dobrojević morati da objasni kakvim tonom je Kristijan govorio u tom trenutku, povišenim ili normalnim. Takođe, Stanija će objasniti da li su joj poznati razlozi zbog kojih je baš pred njom Kristijan izrekao ovakve pretnje", rekao je za Alo izvor blizak istrazi.

Tužilac Dragan Jovanović tražio je od emitera programa da pribave snimak ovog dela koji je emitovan na televiziji.Kristijan privođen više puta zbog pretnji!

Više tužilaštvo u Beogradu zatražilo je od policije da proveri navode Kristijana Golubovića povodom više krivičnih dela o kojima je govorio. Golubović je u Lisoviću izrekao neverovatna priznanja o atentatu na Šešelja i likvidaciji Aleksandra Kneževića Kneleta, zbog čega je priveden na saslušanje u svojstvu građanina. Kristijan je takođe priveden zbog nasilnog ponašanja jer je na Tijanu Đuričić oborio krevet, a potom i zbog sumnje da je Jeleni Milošević polomio nos. U policijskoj stanici u Barajevu saslušani su i farmeri Alen Muković, Maja Nikolić, Rade Lazić, Ivana Šašić i Tamara Đurić zbog pretnji smrću koje im je uputio Kristijan Golubović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track