Obaraju rekorde

(VIDEO) EKSKLUZIVNO PRVI POGLEDAJTE SPOT SIGURICA: Miligram snimio čak 5 dueta!

Stars -
Sastav će uskoro izdati novi album, na kom će se naći pesme s Tifom, Dadom Topićem, Enisom Bešlagićem, Dr M i Lanom Jurčević

Poznati bend Miligram, na čijem je novom albumu radio dvostruki dobitnik Gremi nagrade, producent Seven Aurelijus, snimio je čak pet dueta s poznatim pevačima s prostora bivše Jugoslavije.Na prvom duetu kompozitor Aleksandar Milić Mili pojavljuje se u ulozi pevača, pa je glas ukrstio s Mladenom Vojićevićem Tifom. Ovaj roker je povodom te saradnje izjavio da Mili ima neverovatnu ekspresiju koja ga pozitivno inspiriše i nada se nastavku projekta.

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNO SPOT MILIGRAMA - SIGURICA

Druga numera zasniva se na uspešnoj saradnji poznatog sastava i Dada Topića, do koje je došlo na Milićevu inicijativu jer su rođeni u istom gradu. U pitanju je balada kojom je Dado na prvo slušanje bio oduševljen i sa zadovoljstvom je prihvatio posao s Milijem.

Treći duet je nešto potpuno novo pošto je Aleksandar prvi put ostvario saradnju s poznatim regionalnim glumcem Enisom Bešlagićem, s kojim je inače zaštitno lice najveće banke u Bosni i Hercegovini. Četvrta pesma je sa Dr M, dok je peta s hrvatskom pevačicom Lanom Jurčević.

Jedan od najpopularnijih bendova izdaće CD u narednih nekoliko dana, a njihovi fanovi ne mogu da dočekaju da vide i čuju iznenađenja koja su im pripremili.Mili je prezadovoljan saradnjom sa svim kolegama i siguran je da će i ovaj album, kao i prethodni, pobiti sve rekorde.

Mili je veoma zadovoljan saradnjom sa svim kolegama
Mili je veoma zadovoljan saradnjom sa svim kolegama

(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja