MILIĆ PROKOCKAO 5 STANOVA: Za 4 godine spiskao sam 1.500.000 evra!
Foto: Dragan Kadic

Ne kaje se

MILIĆ PROKOCKAO 5 STANOVA: Za 4 godine spiskao sam 1.500.000 evra!

Stars -
Milić Vukašinović je mnogo toga u životu probao, ali se nikada nije kajao.

Droga, seks i alkohol bili su njegovo drugo ime.

"Ne kajem se jer je takva moja priroda. Lečio sam se od alkohola, ali sve je to bilo pre Suzane. Već pet godina ne pijem. Voleo sam taj period kada je bilo totalno ludilo, a najviše kurvanje. Alkohol je dobar jer sutra ženi možeš da se pravdaš. Ako si tezan onda nemaš opravanja. To se najčešće dešavalo kada sam bio u Londonu. Tamo sam šmrkao kokain, duvao i pio viski. To je bio totalni razvrat", ispričao je Milić.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Roker je otkrio da je potrošio mnogo novca.

"Najviše sam zaradio tokom 70-ih i 80-ih godina. Tada sam radio za Hanku Paldum. Samo jedna njena ploča je prodata u milion i po primeraka, od svakog prodatog LP ja sam imao jednu marku, današnji evro. Što će reći da sam potrošio milion i po evra. Sve sam spiskao za četiri godine. Sigurno je tu prošlo pet stanova u centru Beograda", rekao je Milić.

Podsetimo, Suzana i Milić Vukašinović učestvovali su u rijalitiju "Farma", a nakon što im je pukao film oni su odlučili da pobegnu sa imanja. Najavili su da će se tužiti sa produkcijom za pare koje im po ugovoru Milići duguju, pa da će ako treba ići i u zatvor jer nemaju prebijene pare.

Foto: Printskrin/Pink
Foto: Printskrin/Pink

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track