ADIL IZBEGAO SUĐENJE: Džejova ćerka odbila da svedoči
Foto: Nemanja Pančić, Zorana

Iskoristila svoje pravo

ADIL IZBEGAO SUĐENJE: Džejova ćerka odbila da svedoči

Stars -
Adilu Maksutoviću, koji je bio okrivljen da je pretukao nevenčanu suprugu neće se suditi jer je tužilaštvo odustalo od krivičnog gonjenja.

U Prvom osnovnom tužilaštvu potvrdili su da je krivični postupak obustavljen, a Džejova ćerka je iskoristila svoje pravo da ne svedoči.

"Tužilaštvo je odlučilo da odustane od daljeg krivičnog gonjenja. Na glavnom pretresu oštećena Ana Ramadanovski iskoristila je zakonsko pravo da ne svedoči s obzirom na to da je okrivljeni njen vanbračni suprug s kojim ima maloletno dete. Zbog toga se njen raniji iskaz dat tokom krivičnog postupka nije mogao koristiti u daljem toku procesa. Nikakvih dokaza o nasilju nije bilo", kažu u Prvom tužilaštvu.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Tokom istrage ispitani svedoci, roditelji okrivljenog, njegov rođeni brat, kao i policajci koji su posle prijave za porodično nasilje došli na adresu para izjavili su da fizičkog kontakta između Adila i Ane nije bilo, kao i da je nije tukao. Imajući u vidu ovakvo činjenično stanje i naknadni odustanak od svedočenja oštećene, kao i zbog nedostatka dokaza, tužilaštvo je odlučilo da odustane od daljeg postupka.

Ana Ramadanovski na početku suđenja nije priložila medicinsku dokumentaciju o zadobijenim povredama, već samo o porođaju koji je imala dva meseca pre sukoba sa suprugom. Optužnica je teretila Maksutovića da je posle kraće svađe odgurnuo Anu rukama, zbog čega je ona pala na kolena i razbila njegov mobilni telefon. Ona je zatim pevača gađala činijom za voće, što je njega dodatno iznerviralo, pa ju je otvorenim šakama istovremeno udarao po obrazima.

Foto Zorana Jeftić
Foto Zorana Jeftić

(Blic/Ivana Ikraš)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja