TAJNE FINALISTE VELIKOG BRATA: Goran radio za Beloruskonijevu ženu, otkaz dobio zbog afere
Foto: Prrinsckreen

Raskrinkan

TAJNE FINALISTE VELIKOG BRATA: Goran radio za Beloruskonijevu ženu, otkaz dobio zbog afere

Stars -
Fnalista Velikog brata Goran Todić radio je za Berluskonijevu suprugu Veroniku Lario, a nakon dve godine dobio je otkaz. Takmičar rijalitija nije želeo da govori o tome, a detalje njegovog odnosa sa bivšom prvom damom Italije razotkrili su italijanski novinari.

Bivši stanar kuće Velikog brata je od 2007. do 2009. živeo luksuznim životom u vili Belvedere nedaleko od Milana, a otkaz je dobio nakon što je bivši premijer i sadašnji medijski mogul Silvio Berluskoni odlučio da bivšoj ženi sreže budžet za obezbeđenje imanja.Veronika, koja je inače zvezda niskobudžetnih filmova, odlučila je da žrtvuje svog čoveka od poverenja i samo Goranu je dala otkaz, preko čega on nije mogao da pređe. U javnosti je podrugljivo opisivao životni stil bivše poslodavke, a iznosio je i pikanterije iz Berluskonijevog života.Todića su Berluskonijevi zaposlili na preporuku Alberta Orlandija, koordinatora obezbeđenja u vili gospođe Berluskoni, a kog je Goran upoznao baveći se padobranstvom, a Veronika je već tada bila zatražila razvod. Mišićavi Todić joj se odmah svideo, te ga je tako rado zaposlila.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"Veronika je najradije bila bez šminke i u trenerci, a sređivala se samo za goste i kad bi išla na zabave. Ona je znatiželjna, ali brzo izgubi volju. Ljubazna je, ali na trenutke hladna, krhka i vrlo tužna", pričao je Goran zamerajući joj što nije previše elegantna.

Mediji su Veroniku povezivali s Todićevim šefom smatrajući ih ljubavnicima, ali Goran ih nikad nije vidio da se ljube.Svojoj šefici je kupovao knjige, a učesnik Velikog brata je otkrio da je Beloruskonijeva najviše vremena provodila igrajući nintendo. Zahvaljujući njoj, Goran je dosta putovao, što mu je ostalo u nezaboravnom sećanju.

"S instruktorkom joge pratio sam Veroniku na putovanjima u Kambodžu, Laos i Tajland", pričao je Todić, koji je nakon jednog putovanja dobio otkaz. Veronika na put nije htela da nosi skupocen nakit niti se šminkala, a zbog velike koncentracije vlage u vazduhu nije mogla da obuzda prirodno bujnu kosu.

"Bila je neraspoložena pa sam joj pozajmio svoju kapu, koja se posle vidi na mnogo fotografija", tvrdio je Goran.Malo posle putovanja, Todić je dobio dojavu da je Berluskoni došao na imanje s gomilom žena, što je izbezumilo Veroniku.

"Nekoliko dana posle pojavio se Orlandi kojem su očigledno smetale brojne pohvale na račun mog prisnog odnosa s gospođom i uručio mi je otkaz", priznao je Todić. On je tada bio u braku s italijanskom frizerkom Elizabetom Flotom, od koje se nije ni razveo, iako ima verenicu Lejlu.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Podsetimo, Goran se sinoć našao u finalu Velikog brata, a pobeda mu je izmakla za dlaku. Makdeonac Darko je pokupio simatije publike i osvojio 100.000 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja