POBEDNIK VELIKOG BRATA ŽELJAN AVANTURE: Potrošiću novac na putovanja!
Foto: Printscreen

Otkrio plan

POBEDNIK VELIKOG BRATA ŽELJAN AVANTURE: Potrošiću novac na putovanja!

Stars -
Makedonac Darko Petkovski, koji je pobedio u prvom regionalnom "Velikom bratu", ni dan nakon proglašenja nije mogao da opiše sreću što je postao miljenik publike u celom regionu,

Darko je osvojio glavnu nagradu otkrio je i kako namerava da potroši novac.

"Ne mogu rečima da opišem ovo što se u meni dešava i ova osećanja jer se nikada uživotu nisam ovako osećao! Nisam očekivao pobedu, mislio sam da ime većih favorita od mene. Slaviću danima ovu pobedu s porodicom i prijateljima. Jedvačekam sve da ih zagrlim jer njima dugujem sve ovo šta sam postao", kaže Darko, kome je uručen ček na 95.665 evra.

Iako nije razmišljao kako bi potrošio nagradu, maneken i sportista kaže da će novac spiskati na neke neostvarene želje.

Foto Printscreen Veliki brat
Foto Printscreen Veliki brat

"Ovo je dovoljno novca da ostvarim snove. Potrošiću ga na lični razvoj i obrazovanje, ali i na putovanja, jer želim da proživim dosta avantura i upoznam različite predele", ističe Petrovski, kome je najteže bilo da više od tri meseca ne vidi porodicu.

"Mnogo mi je bilo teško, znao sam da oni mene mogu da vide, dok ja nisam imao pojma šta se dešava s njima. Ne znam kome je bilo teže, ali bilo je trenutaka kada sam zbog toga bio na ivici da puknem i napustim kuću Velikog Brata. Da nije bilo Ervina, Barbare i Tine, koji su me tešili, ne znam da li bih dogurao do finala", priča Darko, koji se zbližio i s porodicom Vasić u kući u Košutnjaku. On im je zahvalan na podršci a priznaje da se oseća kao da je član njihove porodice. Petkovksi je priznao da mu jedinio krivo što je u rijalitiju dobio na kilaži.

"Pustio sam stomak, to se mora korigovati jer nemam više pločice", kroz šalu je rekao Makedonac.

Foto Printscreen Veliki brat
Foto Printscreen Veliki brat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja