PANIKA: Ružica strahuje da je trudna, ali tata nije niko iz rijalitija!
Foto: Aleksandar Jovanović

Starleta tražila da se testira

PANIKA: Ružica strahuje da je trudna, ali tata nije niko iz rijalitija!

Stars -
Iako su mnogi očekivali da je Veljkovićeva ostala u drugom stanju s nekim iz rijalitija, u pitanju je njen dečko koji ju je posećivao dok je bila u izolaciji

Ružica Veljković strahuje da je u drugom stanju, pa je nedavno od producenata „Parova“ tražila test za trudnoću, saznaje Kurir.Kao razlog za svoje sumnje bivša članica grupe „Models“ navela je česte mučnine.

- Ružica je najpre mislila da je pogrešila u ishrani, ali kada su se mučnine nastavile i kada joj je kasnio ciklus, uplašila se i od produkcije tražila test za trudnoću. Baš je bila zabrinuta i to nije krila kada nije bio direktan prenos. Tada je uglavnom ćutljiva, progovara samo kada je neko nešto pita - kaže naš izvor iz produkcije.

Iako su mnogi očekivali da je Ružica bila u šemi s nekim od muškaraca u „Parovima“, ona u ovoj sezoni rijalitija ni sa jednim cimerom nije imala seks. Ako se ispostavi da je u drugom stanju, otac deteta će biti dečko s kojim je započela vezu pre ulaska u šou.

- Ružica i njen dečko videli su se nekoliko puta dok je ona bila u izolaciji i tada su verovatno imali seks. Ne znam zbog čega nisu koristili zaštitu - kaže naš sagovornik.Inače, ovo nije prvi put da je bivša „modelsica“ zatražila od produkcije da joj donesu test za trudnoću. Ona je i u prošloj sezoni „Parova“, nakon što je imala seks s Igorom Iksom a zatim i sa Filipom Đukićem, rekla da joj ciklus kasni i da zbog toga veruje da je u drugom stanju. Ukoliko se njene sumnje sada potvrde, nije sigurna šta će da radi, pošto bi još jedan abortus bio rizičan po njeno zdravlje. Podsetimo, bivša „modelsica“ je prekinula trudnoću kada je bila u vezi sa zvezdom „Granda“ Akijem Markovićem.

Stop Dukićeva isterala svoje u rijalitiju „parovi“ZBOG ZORICE ZABRANJENA „PROKLETA JE AMERIKA“!Upornost Zorice Dukić konačno se isplatila. Danima je ova takmičarka „Parova“ od produkcije tražila da zabrani izvođenje pesama koje ona ne voli, a sada joj je želja i ispunjena. Naime, voditeljke su saopštile da je u vili zabranjeno izvođenje pesme „Prokleta je Amerika“ zato što stih „Kada oca nemam ja“ Dukićeva smatra kao provokaciju na njen račun. Podsetimo, Miljana i Ružica su pre tri dana u emisiji pevale ovu pesmu, kao i pesme „Zoko, moja Zoko“ i „Sliku tvoju ljubim“, koje se ne dopadaju Dukićevoj, pa je tada njen dečko Gastoz skočio i udario Kulićevu i Veljkovićevu zbog provociranja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja