JELENINA MAJKA NA LEKOVIMA ZA SMIRENJE: Plašim se da će Kristijan ubiti moju ćerku!
Foto: Aleksandar Jovanović, Zorana Jevtić

Boji se za život

JELENINA MAJKA NA LEKOVIMA ZA SMIRENJE: Plašim se da će Kristijan ubiti moju ćerku!

Stars -
Tenzija između Jelene Golubović i Kristijana Golubovića kulminirala je nakon duže svađe, kada je farmer u dva navrata polio rediteljku kofom punom izmeta, nakon čega ju je zadruga odvela i dala joj lek za smirenje.

Pretnje u kojima je Kristijan poručio prezimenjakinji da će se smejati iz zatvora kada takvima kao što je ona budu prosipali creva, zabrinule su majku Jelene Golubović.

"Čitavu noći sam se tresla i pila lekove za smirenje. Mnogo sam uplašena, brojim sate i molim se da Jelena što pre izađe iz rijalitija. Taj čovek očigledno nije sav svoj. Pretnje koje je izneo su užasne i plašim se da će ozbiljno nauditi mojoj Jeleni jer je kriminalac. Boga pitaj šta je do sada sve uradio u životu, što govori da je spreman na sve, pa i da ubije", govori vidno potresena Svetlana.

"Mnogo mi je teško što moja Jeca proživljava sve to i što se Kristijan iživljava nad njom. Zahvalna sam zadruzi, koja je odmah preduzela neophodne mere da zaštiti moje dete. Nakon incidenta sa polivanjem sam zvala produkciju i oni su me uverili da je sve pod kontrolom i da brinu. Ipak najviše me plaše Kristijanove pretnje da će joj nauditi nakon rijalitija, kao i ljudima koji je podržavaju", zaključila je Svetlana za Alo.

Farma 6/Posle Odlaska Kristijana sa Farme... by zadkostellbokizadko

Podsetimo, pošto je Jelena poručila Kristijanu da je samo sitan kriminalac koji nikada neće napredovati u mafijaša, on se razbesneo.

"Jelenu ću morati svaki dan da polivam go.nima zato što je zadruga ne izvodi na terapiju. Ona je moja sestra od tetke, a mi smo se tako igrali u detinjstvu. Us.aću se u život svima koji je podržavaju. Smejaću se sa robije dok im budu prosipali creva. Samo ću čitati u novinama šta se kome dešava. Presešće im rijaliti - poručio je Golubović, koji je u više navrata pretio farmerima.

Farma 6/Svadja Kristijana i Jelene pred drugo... by paladaatina

Svađa je prerasla u manji incident, kada je Golubović prezimenjakinju gađao palačinkama, da bi potom izgovorio ozbiljne pretnje svim farmerima, zbog čega je na kraju diskvalifikovan!

"Samo ti nastavi da me provociraš, pa ćeš videti koja je razlika između mene i Hasana Dudića", rekao je Golubović, aludirajući na fizički napad koji je Jelena pretrpela u rijalitiju „Parovi“. Golubović je zapretio i svima koji podržavaju rediteljku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track