(VIDEO) KRISTIJAN OPERIŠE MOZAK: Obratio se snimkom od 7 minuta u kom traži amnestiju!
Foto: Marina Lopičić

Pred operaciju

(VIDEO) KRISTIJAN OPERIŠE MOZAK: Obratio se snimkom od 7 minuta u kom traži amnestiju!

Stars -
Kriminalac Kristijan Golubović, koji je pre tri dana pobegao sa Farme nakon pretnji cimerima da će ih pobiti i urinirati po njihovim grobovima, tvrdi da ide na operaciju mozga "zbog mikrokrvarenja i napada slepila"!

S obzirom na to da 5. januara treba da ide u zatvor, kriminalac pronalazi razloge da odloži kaznu na još tri meseca. Kristijan za Kurir kaže da će zamoliti nadležne organe da ga još malo sačekaju.

"Imao sam mikrokrvarenja na mozgu i napad slepila. Moram to da operišem. Zbog posledica udaraca moram da rešim krvne kapilare. Na Farmi sam imao veliki stres i presing 120 dana. Nisam fizički zdrav. Imam 2.000 ožiljaka. Ako mogu nadležni da mi odlože kaznu još tri meseca, da pripremim sve sa ženom i decom, da ih ostavim u miru i da otaljam taj dug", pokušao je Golubović da se opravda.

Golubović se svojim fanovima obratio u sedmominutnom video snimku.

Posted by Kristijan Kiki Golubovic on Monday, 28 December 2015

Podsetimo, posle žestoke svađe sa Jelenom Golubović, sukoba s njom, polivanja vodom i gađanjem palačinaka, Kristijan je odlučio da napusti Farmu. Dok je pakovao kofere, zapretio je svima da će im se pi.ati po grobovima, porokati ih ko devedesetih, ime će ga zapamtiti.

(M.D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track