NASILNICA: Matora hvatala Vesnu za grudi i vilicu!

Jovana Tomić se opet potukla u rijalitiju „Parovi“

NASILNICA: Matora hvatala Vesnu za grudi i vilicu!

Stars -
Učesnica rijalitija poludela zato što je Rivasova za nju rekla da je iskompleksirana lezbijka koju je odbila Ružica Veljković

Jovana Tomić Matora ponovo se potukla u „Parovima“. Ovaj put nasrnula je na Vesnu Rivas zato što je pevačica za nju rekla da je „odbačena lezbijka“.Tokom emisije „Izbacivanje“ najpre je došlo do verbalnog okršaja između ove dve takmičarke, a kulminiralo je tako što je Matora uhvatila za grudi i vilicu Vesnu, koja joj je uzvratila grebanjem. Svađa je počela kad je Rivasova krenula da kritikuje Nemanju Nikolića, što je Matoru veoma razljutilo, pa joj je skrenula pažnju da prestane.- Alo, ti si samo jedna mala, iskompleksirana lezbijka koju je odbila Ružica Veljković - odgovorila joj je Vesna.

U klinču... Matora napada Vesnu Rivas
U klinču... Matora napada Vesnu Rivas

Time je razbesnela Jovanu, koja je ustala i prišla pevačici.- Sad će tebe lezbijka da poljubi, dođi da te cokim - rekla je Matora Vesni dok ju je hvatala za ruku, grudi i vilicu.

Tada su skočili ostali ukućani i sprečili ozbiljnu tuču između njih dve, a produkcija je odlučila da kazni Jovanu sa 200 evra zbog izazivanja konflikta. Iako se u emisiji nije videlo kako se tuča odvija jer je kadar bio zamagljen, Tomićeva je kasnije objasnila šta se dogodilo.- Ma, i ona je mene uhvatila za s.su, nisam samo ja nju. I još me je grebala po ruci, ali onako na finjaka, da se ne vidi - pravdala se Jovana, a Vesna joj je rekla da će dobiti batine od nje kad budu izašli iz rijalitija.

RekorderkaNASRTALA NA TIJANU, ŽELJKA, RUŽICU, JELENU I MILJANUMatora je u „Parovima“ dva puta nasrtala na Tijanu Ajfon. Prvi sukob desio se na žurki u prvoj sezoni, kad je Jovana zamahnula rukom da udari Tijanu, ali su je sprečili ukućani. Sličan incident desio se pre desetak dana, kad je Matora tokom nedeljnog ručka Ajfonku čupala za kosu i udarala u glavu. Pravdala se da je Tijana govorila loše o njoj, pa je rešila da joj uzvrati batinama. Matora je tukla i Željka Stojanovića jer ju je provocirao. Nakon žestoke svađe u spavaćoj sobi, zaletela se i išamarala Željka pred ostalim učesnicima.Inače, Jovana je rekorder po broju tuča u prošloj sezoni rijalitija. Osim Tijane, ona je pod dejstvom alkohola nekoliko puta šamarala i udarala u glavu Ružicu Veljković. Gledaoci pamte i momenat kad je doživela nervni slom zbog toga što su je sprečili da prebije Jelenu Golubović. Tomićeva je u rijalitiju „Maldivi“ nasrnula i na Miljanu Kulić, hvatala ju je za vrat i gurala samo zato što joj je rekla da ćuti.

Pred kamerama Tijana Ajfon vrišti i zapomaže kod estetskog hirurgaSNIMILA SVOJU OPERACIJUTijana Ajfon ne krije da je zavisna od plastičnih operacija. Starleta je povela ekipu jedne TV emisije kod estetskog hirurga koji joj je dopunio usne i jagodice. I sve vreme je pred kamerama vrištala i zapomagala.- Molim te, dođi, udariću ga - dozivala je drugaricu da je spreči da ne povredi hirurga, a posle intervencije je zadovoljno konstatovala:- Super, vidi se razlika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track