ALEN NAKON IZBACIVANJA: Molio sam Staniju da ne priča da sam zaljubljen u nju
Foto: Printscreen Farma

Rijaliti

ALEN NAKON IZBACIVANJA: Molio sam Staniju da ne priča da sam zaljubljen u nju

Stars -
Alen Muković je izbačen pred samo finale Farme, imao je samo 0, 57 glasova publike.

Nakon izbacivanja pevač je rekao kako je počeo da gubi strpljenje i da mu nije bilo lako u rijalitiju.

On je naveo kako ga je iznervirao konflikt sa Stanijom Dobrojević kada je starleta izjavila kako je Alen rekao da je zaljubljen u nju.

"Ja sam joj rekao da vidim to što ona radi. Ona je proizvela tu priču da sam ja zaljubljen u nju. Bila je situacija kada sam rekao da prestane to da radi jer napolju imam porodicu koju najviše volim. Ona nije prestala to da radi što pokazuje kakava je osoba", rekao je Alen koji tvrdi da nije zaljubljen u Dobrojevićevu za koju smatra da joj je pobeda najbitnija.

Alen priča da je veliki broj farmerma opterećen plasmanom i željom da stignu do kraja rijalitija. Njemu je navažnije to što je do kraja ostao samo zato što je to publika to želela.

"Najveći uspeh mi je bio kada sam bio sluga, a publika me nije izbacila i nastavila je da me drži u rijalitiju", rekao je Muković.

Pevač je prokomentarisao Kristijanovo ponašanje, kada je rekao da mu se nije dopalo kako se Golubović ophodio prema muškarcima na imanju. On tvrdi da žestoki momak omalovažavao njih kao i njihov rad.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track